![]() |
[Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) (/Temat-Sprzedam-Gry-konta-Xbox-360-Red-Dead-Redemption-i-wiecej-TANIO-62614) |
[Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - RainbowDash - 29-12-2012 12:51 Witam wszystkich! Dzisiaj mam na sprzedasz kilka kont z grami na Xboxa 360. Konta ? Po co sprzedawać konta ? Kupując to konto, przenosisz licencje gier które znajdują się na tym koncie na swojego Xboxa 360 (przenosić licencję można raz na 4 miesiące). Dzięki temu możesz pobrać grę danym kontem, a w tą grę zagrać już swoim. Przykład: Pobierasz Red Dead Redemption kontem #1, po pobraniu wylogowujesz się, logujesz na swoje zwykłe konto i GRASZ! Żadnemu z kont nie grozi ban. Gra online działa bez problemowo. Konta posiadam od ROKU (niektóre ponad rok). Konto #1 Przedmioty: Red Dead Redemption, Undead Nightmare, Halo Reach: Noble Map Pack, Prestige Pic Pack. Cena: 14.99zł Konto #2 Przedmioty: Castle Crashers, Mini Ninjas, Army of Two: The Forty Day (Army of Two: TFD). Cena: 12.99zł Konto #3 Przedmioty: MLG 2011 Halo: Reach Team Pic Pack #1, "COGs of War" Pic Pack, Mass Effect, GTA IV, Dead Rising 2, Dragon Age II: The Exiled Prince (DLC!) Cena: 10.99zł Konto #4 Przedmioty: Kane & Lynch 2 - Alliance Weapon Pack, Kane & Lynch 2 - Multiplayer Masks Pack, The Saboteur: The Midnight Show (DLC!), Borderlands with: The Underdome, Zombie Island, Secret Armory, New Revolution, Crackdown 2: Premium Deluge Pack (DLC!) Premium Toy Box Pack (DLC!). Cena: 14.99zł Konto #5 Przedmioty: Commander's Challenge, Defense GRID, Limbo, Geometry Wars Evolved², Shank, Lara Croft Guardian of Light. Cena: 9.99zł Konto #6 Przedmioty: Comic Jumper, Lexus CT200h Theme (Xbox 360 Theme), Ikaruga, Prince of Persia, Serious Sam HD: The First Encounter, Hydro Thunder, Braid, Monday Night Combat. Cena: 9.99zł Konto #7 Przedmioty: Call of Duty 4: Modern Warfare Picture Pack, Iconic Pic Pack, Stylized Soldiers Picture Pack #2, Soldiers Theme (Xbox 360 Theme), Prestige Pic Pack, Aliens vs Predator, Just Cause 2, Map Pack Bundle (Call of Duty World at War). Cena: 9.99zł Ceny są takie niskie, ponieważ ja już wszystkie gry ukończyłem ![]() Wszystko płatne poprzez PayPal (jeżeli kupujesz więcej niż 3 konta to może być PayZa). Gry i dodatki zostały pogrubione ![]() RE: [Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - Lontek - 29-12-2012 13:01 Za to jest ban. A że jeszcze Cię nie dotknął to kwestia czas. Pozdro ![]() RE: [Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - mgcod - 29-12-2012 13:48 Ban to jest za używanie kradzionych kont. Kupuję gry poprzez przenoszenie licencji od dwóch lat i jeszcze żadnego bana nie dostałem. Jest masa ludzi oferujących konta, oczywiście musisz kupować u zaufanych ludzi, żeby nie wcisnęli Ci kradzionego konta bo wtedy gry ani kasy nie będzie. RE: [Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - RainbowDash - 29-12-2012 14:23 (29-12-2012 13:01)Lontek napisał(a): Za to jest ban. A że jeszcze Cię nie dotknął to kwestia czas. Pozdro Mylisz się, za to nie ma bana, konta nie są kradzione ![]() A, że kont używałem ponad rok i żadnego problemu nie było, jest kolejnym na to dowodem. Tak przy okazji, to ban był, ale za używanie specjalnie przerobionych kont pozwalających wielu użytkownikom na korzystanie z jednego konta w jednym czasie. RE: [Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - MartinS - 29-12-2012 15:33 (29-12-2012 14:23)RainbowDash napisał(a):(29-12-2012 13:01)Lontek napisał(a): Za to jest ban. A że jeszcze Cię nie dotknął to kwestia czas. Pozdro Potwierdzam, przy poprawnym użytkowaniu nie ma obaw. Można jedynie wyłapać bana za fake konta z grami (tak jak wyżej kolega napisał) lub punktami MS, czyli podejrzane aukcje na allegro z dużą ilością MicrosoftPoints za małą cenę. Ja niestety nadziałem się na to, chcąc kupić jak najwięcej za jak najmniej (polak potrafi ;s) i kupiłem 4500 punktów za 20% realnej wartości jaka jest w sklepie Microsoft. Oczywiście skończyło się to banem ![]() RE: [Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - RainbowDash - 12-01-2013 13:21 Refresh RE: [Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - RainbowDash - 27-01-2013 12:36 Odświeżam [Sprzedam]Gry (konta) Xbox 360. Red Dead Redemption i więcej (TANIO!) - surfer0700 - 26-06-2013 18:09 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |