![]() |
Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj (/Temat-Nowosc-Uvioo-Dziel-sie-i-zarabiaj-62449) Strony: 1 2 |
Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - DariuszSzeft - 24-12-2012 19:35 Niedawno w szeregach programów pojawiła się nowość: Uvioo. Zapowiada się obiecująco, gdyż w pierwszym miesiącu zarobił już 20 tys$ czyli więcej niż BB. Wielkim plusem tego programu jest fakt, że nie trzeba nic inwestować by zacząć zarabiać, nasza rola polega na tym aby udostepniać przez portal Uvioo filmy z YT. Zasady są proste. Za każdy udostepniony film (na FB, Twiterze, Googlach, Yahoo, MySpace i wielu innych) dostajemy nawet 0.10$ Za każde 100 wyświetleń dostaniemy od 0.08 do 1.28$. Za kazdego poleconego 0.10$ Na początku nie są to duże sumy... ale w ciagu jednego dnia zarobilem 5.50$ ... Wystarczy, że ma się dużo znajomych na portalach społeczościowych i dobrze dobiera się tematy udostepnianych filmów. Sa też ChecPointy, a działają tak: Po kilku wyświetleniach naszych filmów dostajemy możliwość kupienia Checkpoints za 5$ = gdy go kupimy dostajemy automatycznie 10$. Dlaczego akurat tyle? Nie wiem, ale ważne ze dostajemy darmowe 5$. Można też inwestować w UVIOO ... ale to już bardziej złożona sprawa...
Wszędzie tam gdzie był tak wysoki limit wypłaty okazał sie dla mnie HYIPEM albo Scamem... Jednak w tym przypadku jest inaczej. Adam M.(właściciel strony: Twoja-Ekasa.pl ) jako jeden z lepszych inwestorów online w Polsce twierdzi, że jest to szansa na dobry biznes, i do tego twierdzą tak ludzie z swiatowej czołówki zarabiania online... korzystając z ich doświadczenia mam poważne podstawy myśleć ze to wypali. Pomysł zarabiania w ten sposób jest absolutnie nowy w Polsce i myślę,że ta innowacja szybko sie u nas przyjmie. A nawet jeśli nie... to i tak nic nie tracimy bo nie musimy inwestować ![]() W razie czego mój email: [email protected] <-- pisać smialo bo na email wchodze co pare godzin gg: 33436427 Czysty link do strony jakby ktoś nie wiedział: http://www.uvioo.com RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - Puziowski - 24-12-2012 20:13 Brak 10 postów. Tylko ukryty ref, brak czystego. Uhuhu, kosz? ![]() RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - DariuszSzeft - 24-12-2012 20:27 Jest wigilia... a hieny nie śpią... RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - Puziowski - 24-12-2012 20:33 Jest Wigilia, nie którzy byli u rodziny, nie dawno wrócili, nie mam prawa oglądać forum? To Ty jesteś hieną, typowym polaczkiem co jedynie by chciał zarobić. Daj możliwość ludzią wyboru, nie? ![]() Jeszcze do tego jakiś scamem walisz, brak dowodu wypłaty ... RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - DariuszSzeft - 24-12-2012 21:48 Teraz uważasz ze jest lepiej? RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - bartex89 - 24-12-2012 21:54 teoretycznie to poniżej 10 postow wogole nie wolno dawać reflinka, ale ok. Bez dowodu wyplaty to ciezko w to uwierzyc i watpie czy ktos sie zarejestruje w tym... RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - DariuszSzeft - 24-12-2012 22:18 Ludzie mowia mi ze gdzies widzieli dowody na stronach UK ale nie sa w stanie mi przekazac linkow... Jak tylko znajde jakis to wstawie.. RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - bios - 24-12-2012 22:33 Czerwony nie jest czasami dla administracji kolego? ![]() RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - yazir - 24-12-2012 22:34 Jest, i to jeden z powodów dlaczego ten user w wigilie dostał ostrzeżenie ![]() RE: Nowość! Uvioo Dziel sie i zarabiaj - bios - 24-12-2012 22:36 Mówię do jednego kolegi, a drugi się odzywa. To je cut! ![]() |