Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal (/Temat-Mozliwosc-przelania-pieniedzy-na-konto-paypal-62446) Strony: 1 2 |
Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - nadal - 24-12-2012 18:18 Czy jest taka możliwość, żeby przez tradycyjny przelew bankowy przelać pieniądze na PAY PAL? Druga sprawa, czy można zamienić kasę na pay palu np. zł na euro? RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - marcel_kk - 24-12-2012 18:42 Jeżeli masz konto PayPal zweryfikowane, czyli powiązane z kontem bankowym taka możliwość istnieje, możesz wpłacać i wypłacać z Konta PP ( wypłaty na konto bankowe minimum 30 zł) Co do wymiany walut, złotówek na euro bądz inna walute, możesz skorzystać z Konwertera walut. RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - lolo12 - 24-12-2012 18:51 (24-12-2012 18:42)marcel_kk napisał(a): Jeżeli masz konto PayPal zweryfikowane, czyli powiązane Pierwsze słysze o jakimś minimum, przelewałem 18 grudnia 28 zł do banku. a jeszcze wczesniej 9 zł. Chyba ze to minimum jest od 19 grudnia? RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - demi12125 - 24-12-2012 18:57 nie ma żadnego minimum RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - nadal - 24-12-2012 19:47 Cholera, a jeśli nie mam konta związanego z kontem bankowym? Bo chciałbym założyć pay pala i kupić parę rzeczy, ale jeszcze rok do pełnoletności i nie mam tego konta bankowego. Bez tego się nie da przelać tych pieniędzy tradycyjnym przelew na pay pal? RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - marcel_kk - 24-12-2012 19:57 Wporządku, widocznie coś się zmieniło od momentu kiedy zakładałem tam konto, a było to przeszło 2 lata temu. RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - Skipi - 24-12-2012 20:07 niema minimum 2 zl wyplacalem kiedys ;x RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - nadal - 24-12-2012 20:18 Ponawiam pytanie: Cytat:Cholera, a jeśli nie mam konta związanego z kontem bankowym? Bo chciałbym założyć pay pala i kupić parę rzeczy, ale jeszcze rok do pełnoletności i nie mam tego konta bankowego. Bez tego się nie da przelać tych pieniędzy tradycyjnym przelew na pay pal? RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - yazir - 25-12-2012 11:25 Da się, masz w sumie 2 opcje. 1. Wpłacasz komuś kto ma konto w alior sync i on Ci robi wpłatę z konta 2. Idziesz na pocztę i wypełniasz blankiet. Koszt dodatkowy 2.5zł RE: Możliwość przelania pieniędzy na konto paypal - nadal - 25-12-2012 11:38 (25-12-2012 11:25)yazir napisał(a): Da się, masz w sumie 2 opcje. Czyli bez problemu przeleje sobie te pieniądze nawet bez konta bankowego? Jak jeszcze będzie wyglądać wymiana waluty? Tam jest jakiś program, co automatycznie wymienia? Bo jeśli chce coś kupić za 5 euro to wystarczy, że wpłacę te 25, żeby było trochę więcej i mogę już wymieniać? |