![]() |
Wykonanie kont youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wykonanie kont youtube (/Temat-Wykonanie-kont-youtube-62296) |
Wykonanie kont youtube - daniel42na - 20-12-2012 20:29 Zlecę wykonanie 5 kont youtube: - zweryfikowane telefonicznie - avatar - conajmniej 2 filmy typu "śmieszne" nie naruszające znacząco praw autorskich - razem z kontem gmail - conajmniej tydzień stażu konta płace 13 zł za całość na pp. Po konta zgłosze się i zapłace 2 stycznia. Pierwsza osoba która podejmie się tego dostanie wiadomość PW z potwierdzeniem, jeśli nie dostanie potwierdzenia - oznacza to, że mam już innego chętnego. Pieniądze przelewam natychmiast po sprawdzeniu poprawności wykonania zlecenia. Kontakt tylko PW. NIEAKTUALNE - mam już chętnego. ![]() RE: Wykonanie kont youtube - F€RD€K - 20-12-2012 21:10 bez uploadu mogę zrobić (korzystam z mobilnego internetu wiec upload u mnie nie wchodzi w gre bo to zbyt kosztowne) EDIT/ nie zauwazylem ze masz chetnego ;-) Wykonanie kont youtube - surfer0700 - 26-06-2013 21:23 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |