Prosze o wycene sporo domen (zarobkowe, groupon itp.) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prosze o wycene sporo domen (zarobkowe, groupon itp.) (/Temat-Prosze-o-wycene-sporo-domen-zarobkowe-groupon-itp-62264) |
Prosze o wycene sporo domen (zarobkowe, groupon itp.) - tonyb10 - 19-12-2012 16:04 PROSZE O JAKĄŚ WYCENE NIE WIEM ILE TO WARTE, KTOŚ CHĘTNY KUPNA ?? Mam na sprzedaż domeny, każdy znajdzie coś dla siebie, zarobkowe, komercyjne sporo tego i to nie są wszystkie Zarabiamnabb.pl bydgoska-imprezownia.pl chcezainwestować.pl tutaj masz strony coś ala na założenie coś w stylu - gruper, groupon itp., bardzo dobra nazwa itp. do tego jeszcze domeny miastowe, niestety ja nie mam czasu, lecz myśle że zarobek z tego byłby nie mały - taniobogrupowo.pl taniobogrupowo.com.pl taniobogrupowo.bialystok.pl taniobogrupowo.katowice.pl taniobogrupowo.kolobrzeg.pl taniobogrupowo.malbork.pl taniobogrupowo.szczecin.pl taniobogrupowo.warszawa.pl taniobogrupowo.wroclaw.pl i to chyba wszystkie plus jeszcze chyba mam na województwa, i inne odnośniki nie wiem ile to warte lecz możemy sie dogadać gg- 10497150 tel- 889 124 027 RE: Prosze o wycene sporo domen (zarobkowe, groupon itp.) - _Brutus - 23-12-2012 19:55 Te domeny nie są nic warte. RE: Prosze o wycene sporo domen (zarobkowe, groupon itp.) - demi12125 - 23-12-2012 20:26 warte kilk złotych... RE: Prosze o wycene sporo domen (zarobkowe, groupon itp.) - tonyb10 - 23-12-2012 23:58 Nic to przesada, według firm pozycjonujących są warte ponad 10 tysięcy zł , chodzi tu głównie o strony "tanio bo grupowo" ładna nazwa, spore zarobki itp. RE: Prosze o wycene sporo domen (zarobkowe, groupon itp.) - Admin - 24-12-2012 00:05 jakich firm? to cie ostro w ciula ładują, albo tacy z nich pozycjonerzy jak ze mnie kucharz. żadna z domen nie jest interesująca, brak cennych słów kluczowych a nawet jak już jakieś są to polskie litery dochodzą co i tak przekreśla domene. tanio bo grupowo - dobra fraza? ładna nazwa? dobre sobie, nie wiem czy jesteś tego świadom, ale ta fraza ma ona około 0-10 wyszukań w google/miesięcznie Prosze o wycene sporo domen (zarobkowe, groupon itp.) - Majka - 06-02-2016 10:38 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |