POMOCY Problem z bannersbroker - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323) +---- Wątek: POMOCY Problem z bannersbroker (/Temat-POMOCY-Problem-z-bannersbroker-62222) |
POMOCY Problem z bannersbroker - kaker1 - 18-12-2012 15:02 Witam Mam taki problem chce wypłacić pieniądze z bannersbroker, ale pisze mi tak: "We cannot pay out to negative balance accounts." Co mam z tym zrobić chce wypłacić 50 dol które mam dostępne do wypłaty, jak robie polecenie wypłaty przez payza to cały czas pisze pending. Proszę o pilną odpowiedź. RE: POMOCY Problem z bannersbroker - cruele - 18-12-2012 15:40 Wypłaty nie są instant, jeżeli jest napisane pending to znaczy ze już polecenie wypłaty zostało złożone. A kolejne na kolejne Twoje próby wypłaty dostajesz informacje ze już masz wyzerowane/negatywne konto... Nie pozostaje nic innego jak czekać RE: POMOCY Problem z bannersbroker - kaker1 - 18-12-2012 16:11 Dzięki za odpowiedź, będę czekał |