Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www (/Temat-Sieci-afilacyjne-bez-potrzeby-wlasnej-www-62200) Strony: 1 2 |
Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - poczmail - 17-12-2012 17:02 Witam. Poszukuję sieci afilacyjnej, gdzie nie trzeba posiadać własnej strony www. Chodzi o to, aby akceptowali np. listę mailingową/profile na portalach, ale własna strona nie musi być konieczna przy rejestracji w programie. Mile widziane lead'y w postaci klików/rejestracji. No i wypłaty na PP, badź konta bankowe. Mam nadzieję, że pomożecie...ostatnio zainteresowałem się zanox, ale tam trzeba podać link do swojej strony. RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - Devil877 - 18-12-2012 21:42 zamiast strony www stwórz blog/forum gdzie można dodawać kody reklam itp itd RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - m4rcin93 - 18-12-2012 21:49 Wystarczy napisać do supportu danej sieci z prośbą o promocję wybranej kampanii np. na forach, serwisach społecznościowych czy za pomocą list mailingowych. W większości przypadkach pozwalają na to i przy rejestracji podajemy jakiś link. RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - poczmail - 19-12-2012 06:38 Ok, dzięki. A co polecacie najbardziej? Chodzi mi, aby serwis akceptował osoby niepełnoletnie, nie było wypełnieniania jakichś dokumentów i wypłaty PP. RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - WazzaP - 19-12-2012 06:54 Poczytaj sobie o tym programie, akceptują fanpagi http://zarabiam.com/Temat-AdmitAd-Doskonaly-program-partnerski-47791 RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - surfer0700 - 20-12-2012 21:32 Kiedyś na zanox.com nie był potrzebny serwis internetowy. Niestety ostatnio nitram poinformował mnie o tym iż takiej możliwości już nie ma. Co do programów w sieci to interesują Cię jakieś konkretne czy tematyka dowolna? RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - szpilmen - 20-12-2012 21:59 mailing, fejs i inne duperele ? netsales.pl RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - surfer0700 - 20-12-2012 22:01 @up A czy tam przypadkiem nie trzeba być pełnoletnim? RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - poczmail - 21-12-2012 06:29 Tematyka dowolna, moje wymogi to tylko akceptacja niepełnoletnich, wypłaty na PP i leady za rejstrację/kliknięcia tzn. nic z kupowaniem produktów. RE: Sieci afilacyjne bez potrzeby własnej www - poczmail - 12-01-2013 15:33 Podbijam temat...znacie może jeszcze jakieś konkretne sieci afilacyjne spełniające wymogi: - akceptacja niepełnoletnich - wypłata na PP - brak potrzeby własnej www - leady w modelu klików/rejestracji Zarejestruje się z refa. |