Polskie serwisy z nagrodami za free - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Polskie serwisy z nagrodami za free (/Temat-Polskie-serwisy-z-nagrodami-za-free-62112) |
Polskie serwisy z nagrodami za free - bykonrado - 15-12-2012 10:47 Więc poszukuję stron z nagrodami za free (darmowe).W nagrodach musi sie koniecznie znaleźć xbox 360 250 gb,psp vita,playstation i inne wartościowe nagrody po polsku. Strony oprócz: prizee,jungle,przeczytamwszystkich,lubietoto,klikacz.eu,zapunktuj, punktowicze,urwijnagrody i inne takie serwisy typu zaklady, lotto. Na serwisach musie sie szybko zbierac punkty.Prosze o opis serwisów i linki RE: Polskie serwisy z nagrodami za free - kl279 - 15-12-2012 14:38 dołączam się do pytania RE: Polskie serwisy z nagrodami za free - Adek003 - 15-12-2012 15:04 (15-12-2012 10:47)bykonrado napisał(a): Więc poszukuję stron z nagrodami za free (darmowe).W nagrodach musi sie koniecznie znaleźć xbox 360 250 gb,psp vita,playstation i inne wartościowe nagrody po polsku. stary, z tego co widzę to ty w tydzień chciałbyś mieć nowego xboxa. Jak ci się tak śpieszy to pędź do roboty i zarób sobie. Aby w serwisach wygrać tak cenne nagrody trzeba trochę czasy (rok, plus minus). Ja osobiście korzystam obecnie tylko z Qday, fajny sposób spędzania czasu, aby zdobyć punkty trzeba pomyśleć i poszukać odpowiedzi, są też zadania gdzie odpowiadasz własnymi słowami na krótkie pytania. Oraz GiftOnline, tylko oni z nową wersją ruszają podajże w święta, więc ponad tydzień jeszcze. też oczywiście dołączam się do pytania z fajnymi polskimi stronami z nagrodami, tylko mnie najbardziej interesuje aby był wypłacalny RE: Polskie serwisy z nagrodami za free - bykonrado - 15-12-2012 15:44 Ale mi nie zależy na czasie ino na serwisach RE: Polskie serwisy z nagrodami za free - przemoprzemek4 - 26-12-2012 10:44 Qday.pl jak na razie najlepszy Polskie serwisy z nagrodami za free - Klin - 31-01-2015 14:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |