Kilka pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kilka pytań (/Temat-Kilka-pytan-62085) |
Kilka pytań - Hub99ert - 14-12-2012 19:58 Otóż mam taką sprawę. W sieci od 3 lat istnieje taki serwis jak EduGames.pl. Obecnie liczba użytkowników to niemal 30 000. Na tej stronie znajdują się gry edukacyjne i quizy, za których przejście otrzymuje się punkty, które można wymieniać na nagrody. A raczej można było. Serwis powstał na zlecenie wsipu, ale przez 2 lata prowadziła go firma, która wykonała stronę. Wszystko było OK, dodawane były gry i nagrody, ale po wejściu wsipu... Pustka. Wcześniej zalogowanych osób w danym momencie bylo do 200 osób. Teraz... 15. I tu moje pytania. Ile taki serwis może być warty? Z adminem strony wszedlem w uklad, że otrzymuje 10 procent od zalatwionych dla edu nagród. Ile można wołać kasy/nagród za reklamę w tym serwisie? Ile może kosztowac miesięczne utrzymanie strony (admin, informatyk, osoby tworzące nowe gry)? To by było na tyle - a jak ktoś jest zainteresowany reklamą to proszę o kontakt. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 RE: Kilka pytań - Admin - 14-12-2012 20:00 pokaż ruch/statystyki RE: Kilka pytań - czerwony - 14-12-2012 20:00 można wycenić serwis lub stronę |