[OSZUST]piotol - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: [OSZUST]piotol (/Temat-OSZUST-piotol-62038) |
[OSZUST]piotol - Mol - 13-12-2012 15:35 Założyłem temat że chce wymienić pieniądze z Payzy na pp lub wykonac przlewy . przelałem kolesiowi kase . I co dostałem własnie e-mail od AZ.pl Witam, w dniu dzisiejszym otrzymaliśmy dwie wpłaty w kwotach 0,01 zł za Państwa dwa zamówienia _____________________________ oraz _____________________________ . Proszę o informacje jaki miał być cel tych wpłat. Pozdrawiam Sylwia Kustroń Specjalista Działu Finansowego Zespół Obsługi Klienta AZ.pl . Nie polecam w tym momencie wymieniać pieniędzy z AP to już 3 oszust na jakiego trafiłem w ciągu 3 dni RE: [OSZUST]piotol - sacrifice - 13-12-2012 16:04 co ma az.pl do tej sprawy? RE: [OSZUST]piotol - Mol - 13-12-2012 16:29 dużo bo ja mu wysłałem na payzie przelew i miał mi zaplacić za domene i hosting i to dostałem z az RE: [OSZUST]piotol - Coristo - 13-12-2012 16:32 Jak można wymieniać kasę z kimś kto ma kilka postów, zero reputacji i jest zaledwie miesiąc na forum. Nikt gościa nie zna a Ty mu wysyłasz hajs. Gratuluję RE: [OSZUST]piotol - XxGroszekxX - 15-12-2012 08:02 on też mnie chciał w chu** zrobić bo ciągle pisał czy się wymienię. No ale drugi raz sie nie dalem. RE: [OSZUST]piotol - piotrek10020 - 20-02-2013 13:27 Mnie też chciał oszukać , uwaga na niego ! |