Neobux - duza szansa na zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Neobux - duza szansa na zarobek (/Temat-Neobux-duza-szansa-na-zarobek-62021) |
Neobux - duza szansa na zarobek - gorny19 - 13-12-2012 01:27 REF LINK: NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services LINK: NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services Jezeli bedziecie sie rejestrowac, prosilbym o uzycie Ref Link'u, w zamian moge zostac ref'em na innym buxie. Rowniez jak ktos potrzebuje pomocy, to chetnie pomoge. Chce coś Ci pokazać, zaprezentować. Najprostszego jak dla mnie, najbezpieczniejszego i najlepszego"bux'a" do zarabiania pieniędzy w Internecie. Jak wiecie polega na klikaniu reklam, wystarczy posiadać komputer i Internet. Przez jakies 3 tygodnie zarobilem 20.96$ czyli dokladnie 65.60PLN. Cześć pieniędzy zainwestowałem w NeoBux w celu zwiększenia zysków, uzywałem do tego PayPal'a. Ta stronka polega na klikaniu reklam i wyporzyczaniu RR. RR = Rented Referral, czyli taki sam user jak ty, ktorego mozesz wynajac w paczkach po: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 i 100. Po wynajeciu, jezeli Twoj referral bedzie klikal w reklamy, to dostaniesz pieniadze na swoje konto. Process zarabiania interesujacych pieniedzy zaczyna sie tak po 4 miesiacach jezeli zainwestujesz. [size=medium]Przyklad: Jezeli 250 RR kliknie 2 razy przy posiadaniu Golden Membership, zarobisz $5.09(15.90PLN) a przy Standard Membership bedzie to okolo $2.50(8.80PLN) Do konca lutego mam zamiar wynajac ok. 500 RR, i wtedy kupic Golden Membership za $90.00(280.00PLN), i patrzec jak pieniadze beda wplywaly. Najwazniejsze jest to aby klikac kazdego dnia w pomaranczowe reklamy, w innym wypadku, nastepnego dnia za klikniete RR nie dostaniesz pieniedzy. Tutaj jest wypłata z forum NeoBux'a, natomiast ja nic nie wyplacam narazie: RE: Neobux - duza szansa na zarobek - Masterek - 13-12-2012 03:06 Wszystko pięknie i ładnie przyjacielu Proponuję żebyś najpierw pogadał z kimś kto ma tak owego golda np. ze mną i to wcale nie jest tak kolorowo a mianowicie $16.5 kosztuje 55 poleconych( innych paczek poleconych nie ma dostępnych) możemy ich dokupować co 7 bądź 14 dni z tego co pamiętam bo kiedyś ich wynajmowałem . Czasem zdarzyło Mi się że ich po prostu nie było w sprzedaży . Jak chcesz więcej informacji pisz na pw Chętnie pomogę RE: Neobux - duza szansa na zarobek - FireMedia - 13-12-2012 03:53 Neo to już dawno skończony temat, nie da się tam zarobić bez setek realnych poleconych. RE: Neobux - duza szansa na zarobek - tomazzi - 13-12-2012 07:33 po pierwsze kolego to opcja szukaj nie gryzie, twój temat to dubel a jego miejsce to kosz po 2 znajomość regulaminu się kłania : - brak postów na reflink - brak czystego linku - linki i reflinki mają być widoczne i klikalne, a nie ukryte i zamaskowane jak w twoim przypadku RE: Neobux - duza szansa na zarobek - MrocznyKILL - 13-12-2012 07:40 (13-12-2012 07:33)tomazzi napisał(a): po pierwsze kolego to opcja szukaj nie gryzie, twój temat to dubel a jego miejsce to kosz tomazzi ty to modkiem powinieneś zostać przed tobą chyba żaden nieregulaminowy temat się nie uchowa Mówię to zupełnie serio. RE: Neobux - duza szansa na zarobek - duzypawel - 13-12-2012 08:54 cały tomazzi http://www.rajuabju.com/literature/images/city.jpg Neobux - duza szansa na zarobek - Admin - 13-12-2012 12:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |