Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Upload filmów XXX - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Upload filmów XXX (/Temat-Upload-filmow-XXX-61790)

Strony: 1 2

Upload filmów XXX - Kacapek - 06-12-2012 22:19

Witam, planuję zacząć zarabiać na uploadzie (nigdy się tym nie zajmowałem) i mam kilka pytań co do tego. Jak wiadomo filmy typu xxx od zawsze były szukane, pobierane i zawsze cieszyły się dużym zainteresowanie. Mam taki pomysł żeby uploadować filmy xxx z płatnej strony.
1) Myślicie że będzie to dobrym pomysłem?
2) Skoro będzie to z płatnej strony to mogą się przywalić o prawa autorskie?
3) Jaki polecacie serwis, który akceptuje filmy xxx. Oczywiście wypłacalny Wink

RE: Upload filmów XXX - WildJoker - 06-12-2012 22:55

Pomysł spoko będziesz miał dużo pobrań od napaleńcówSmile. Ja tam osobiście nie uznaje zarabiania na uploadzie, nie rozumiem jak można być takim kretynem i pobierać rożne rzeczy za kasę jak spokojnie są w necie za darmo ale to moje zdanie. Życzę powodzenia Cool

RE: Upload filmów XXX - paskur - 06-12-2012 23:03

Hehe upload xxx, łączenie przyjemnego z pożytecznym ;] if you know what i mean..

RE: Upload filmów XXX - daniel42na - 06-12-2012 23:09

Cytat:1) Myślicie że będzie to dobrym pomysłem?
Nie, jest wiele lepszych sposobów na spieniężenie ruchu z takich stron, chociażby imagetwist, gdzie możesz wrzucać obrazki i mieć płacone za wizyty.

Cytat:2) Skoro będzie to z płatnej strony to mogą się przywalić o prawa autorskie?
Mogą

Cytat:3) Jaki polecacie serwis, który akceptuje filmy xxx. Oczywiście wypłacalny Wink
Żaden nie akceptuje, bo sieci afilacyjne z których korzystają tego nie akceptują.

RE: Upload filmów XXX - Kacapek - 06-12-2012 23:44

(06-12-2012 23:03)paskur napisał(a):  Hehe upload xxx, łączenie przyjemnego z pożytecznym ;] if you know what i mean..
Trzeba wybrać sobię pracę, z której będzie czarpać się przyjemność xd

@Topic
A jakie mogą być konsekwencje jak przywalą się o prawa autorskie?

RE: Upload filmów XXX - startchips - 07-12-2012 08:11

Ja osobiście kiedyś wrzuciłem kilka filmów xxx oraz z 2-3 gry i z filmów 0 pobrań a z gier wpadło kilka.

RE: Upload filmów XXX - Kacapek - 07-12-2012 16:25

Dobra zobaczymy co z tego wyjdzie. Wielkie dzięki za pomoc.

RE: Upload filmów XXX - ledo - 11-12-2012 15:28

usunąć

RE: Upload filmów XXX - Takeo - 11-12-2012 20:18

moze na chomika z tym ?

w opisie chomika daj ze gromadzisz to w formie archiwalnej i pozyskales te metarialy w legalny sposob z oficjalnej strony

RE: Upload filmów XXX - Max998 - 11-12-2012 20:22

(06-12-2012 22:55)WildJoker napisał(a):  Pomysł spoko będziesz miał dużo pobrań od napaleńcówSmile. Ja tam osobiście nie uznaje zarabiania na uploadzie, nie rozumiem jak można być takim kretynem i pobierać rożne rzeczy za kasę jak spokojnie są w necie za darmo ale to moje zdanie. Życzę powodzenia Cool

Też kiedyś z tym próbowałem filmy xxx i zdjęcia +18 i nic z tego nie wyszło nawet na portalach dla dorosłych.
Owszem zboczeńców było sporo bo nie nadążałem odpisywać jako ''ona'' ale nikt nie chciał się nabrać nawet zagraniczne zboczone dziadki. Jerk2