Upload filmów XXX - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Upload filmów XXX (/Temat-Upload-filmow-XXX-61790) Strony: 1 2 |
Upload filmów XXX - Kacapek - 06-12-2012 22:19 Witam, planuję zacząć zarabiać na uploadzie (nigdy się tym nie zajmowałem) i mam kilka pytań co do tego. Jak wiadomo filmy typu xxx od zawsze były szukane, pobierane i zawsze cieszyły się dużym zainteresowanie. Mam taki pomysł żeby uploadować filmy xxx z płatnej strony. 1) Myślicie że będzie to dobrym pomysłem? 2) Skoro będzie to z płatnej strony to mogą się przywalić o prawa autorskie? 3) Jaki polecacie serwis, który akceptuje filmy xxx. Oczywiście wypłacalny RE: Upload filmów XXX - WildJoker - 06-12-2012 22:55 Pomysł spoko będziesz miał dużo pobrań od napaleńców. Ja tam osobiście nie uznaje zarabiania na uploadzie, nie rozumiem jak można być takim kretynem i pobierać rożne rzeczy za kasę jak spokojnie są w necie za darmo ale to moje zdanie. Życzę powodzenia RE: Upload filmów XXX - paskur - 06-12-2012 23:03 Hehe upload xxx, łączenie przyjemnego z pożytecznym ;] if you know what i mean.. RE: Upload filmów XXX - daniel42na - 06-12-2012 23:09 Cytat:1) Myślicie że będzie to dobrym pomysłem?Nie, jest wiele lepszych sposobów na spieniężenie ruchu z takich stron, chociażby imagetwist, gdzie możesz wrzucać obrazki i mieć płacone za wizyty. Cytat:2) Skoro będzie to z płatnej strony to mogą się przywalić o prawa autorskie?Mogą Cytat:3) Jaki polecacie serwis, który akceptuje filmy xxx. Oczywiście wypłacalny WinkŻaden nie akceptuje, bo sieci afilacyjne z których korzystają tego nie akceptują. RE: Upload filmów XXX - Kacapek - 06-12-2012 23:44 (06-12-2012 23:03)paskur napisał(a): Hehe upload xxx, łączenie przyjemnego z pożytecznym ;] if you know what i mean..Trzeba wybrać sobię pracę, z której będzie czarpać się przyjemność xd @Topic A jakie mogą być konsekwencje jak przywalą się o prawa autorskie? RE: Upload filmów XXX - startchips - 07-12-2012 08:11 Ja osobiście kiedyś wrzuciłem kilka filmów xxx oraz z 2-3 gry i z filmów 0 pobrań a z gier wpadło kilka. RE: Upload filmów XXX - Kacapek - 07-12-2012 16:25 Dobra zobaczymy co z tego wyjdzie. Wielkie dzięki za pomoc. RE: Upload filmów XXX - ledo - 11-12-2012 15:28 usunąć RE: Upload filmów XXX - Takeo - 11-12-2012 20:18 moze na chomika z tym ? w opisie chomika daj ze gromadzisz to w formie archiwalnej i pozyskales te metarialy w legalny sposob z oficjalnej strony RE: Upload filmów XXX - Max998 - 11-12-2012 20:22 (06-12-2012 22:55)WildJoker napisał(a): Pomysł spoko będziesz miał dużo pobrań od napaleńców. Ja tam osobiście nie uznaje zarabiania na uploadzie, nie rozumiem jak można być takim kretynem i pobierać rożne rzeczy za kasę jak spokojnie są w necie za darmo ale to moje zdanie. Życzę powodzenia Też kiedyś z tym próbowałem filmy xxx i zdjęcia +18 i nic z tego nie wyszło nawet na portalach dla dorosłych. Owszem zboczeńców było sporo bo nie nadążałem odpisywać jako ''ona'' ale nikt nie chciał się nabrać nawet zagraniczne zboczone dziadki. 2 |