[KONKURS] Słuchamy muzyki z płyty - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [KONKURS] Słuchamy muzyki z płyty (/Temat-KONKURS-Sluchamy-muzyki-z-plyty-61789) |
[KONKURS] Słuchamy muzyki z płyty - Timorol - 06-12-2012 22:00 Witam. Jako że dzisiaj Mikołajki, postanowiłem na swoim blogu zrobić pierwszy konkurs, w którym do wygrania są płyty z muzyką. Uważam, że jak na pierwszy raz, nagrody są na bardzo dobrym poziomie. A żeby wygrać należy w tym wpisie odpowiedzieć na pytanie: Gdzie podziały się płyty muzyczne? Odpowiedzi należy umieścić w komentarzu w treści podanego wyżej wpisu, podpisując się (anonimów nie uznaję) oraz podając adres e-mail, w celu kontaktu z wygraną osobą. Na odpowiedzi czekam do następnej środy, a ogłoszenie wyników odbędzie się dzień później. Zapraszam do udziału! RE: [KONKURS] Słuchamy muzyki z płyty - paskur - 06-12-2012 22:02 o co biega z tym pytaniem ? RE: [KONKURS] Słuchamy muzyki z płyty - xJAmaTOx - 07-12-2012 14:38 Teraz wszyscy pobierają/słuchają muzyki w internecie. Mało osób kupuje płyty.. Chyba i coś w tym deseniu. RE: [KONKURS] Słuchamy muzyki z płyty - Timorol - 13-12-2012 17:19 Konkurs zakończony. Poniżej wyniki. Wyniki Dziękuję za udział. RE: [KONKURS] Słuchamy muzyki z płyty - matexs - 14-12-2012 11:07 Czemu nie wygrałem a byłem tak blisko [KONKURS] Słuchamy muzyki z płyty - Klin - 04-01-2015 04:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |