Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiany Paypal, moneybookers, LR (/Temat-Wymiany-Paypal-moneybookers-LR-61752) |
Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Fajka - 05-12-2012 20:20 Chcesz wymienić jakąś kasę? Pisz PW lub na maila. Koniecznie podaj nick z forum. Maila otrzymasz przez PW. To miał być normalny temat, ale niektórym użytkownikom to jak widać przeszkadza. RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Limitless - 06-12-2012 21:14 56$ z LR na Skrila da rade?? RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Fajka - 07-12-2012 11:20 Niestety nie mam w tej chwili na Skrillu środków. RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - tomazzi - 07-12-2012 11:23 fajka jedno techniczne pytanie : prowadzisz działalność dg, masz do GIODO zgłoszone i zarejestrowane działania w związku z posiadaniem danych osobowych, ich przechowywaniem itp itd ? bo takie oświadczenia z podawaniem danych osobowych wysyłanych do ciebie jeśli nie masz uprawnień to jest to łamanie prawa, a ustawa o ochronie danych osobowych obowiązuje RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - tttomcio - 07-12-2012 11:27 Dokonano wymiany PP-bank z użytkownikiem Fajka na kwotę 2k pln. Potwierdzam że wszystko zostało przeprowadzone sprawnie i szybko. Transakcja w 100% pozytywna. Na tą chwilę uważam że osoba jest godna zaufania. RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Fajka - 07-12-2012 11:36 Potwierdzam transakcję z tttomciem. Tomazzi czy zgłosiłeś do GIODO, że kupowałeś/sprzedawałeś na Allegro i masz dane osobowe sprzedającego/kupującego? Proszę o niezaśmiecanie tego tematu tak durnymi wypowiedziami. RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - tomazzi - 07-12-2012 11:38 to nie są durne wypowiedzi - jeśli nie masz nic w giodo nie masz prawa do pobierania danych osobowych ich przechowywania i przetrzymywania a skoro się rzucasz to dla mnie świadczy, że należy powiadomić giodo o fakcie łamania prawa przez twoją osobę, a jeśli masz w giodo co należy to tylko poinformują po sprawdzeniu, że jesteś osobą z uprawnieniami co do otrzymywania i przetrzymywania czyichś danych osobowych i po kłopocie i wtedy plus dla ciebie bez praw no to poniesiesz wszelkie prawne konsekwencje ja rozumiem z twojej strony kwestię zabezpieczenia się przed oszustwem, ale niech to będą opcje zgodne z literą prawa, a nie opcje którymi ty sam łamiesz prawo RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Fajka - 07-12-2012 13:50 Nie pobieram żadnych danych osobowych od nikogo. Proszę o przelew 1gr, gdzie te dane się znajdują. Jeżeli zamierzasz załatwić mi kontrolę z GIODO to po prostu nie mam pytań co do twojej osoby. EOT RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Limitless - 07-12-2012 13:53 Fajka zamienisz 55.84$ z LR za 150zł MB Skrill RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Fajka - 07-12-2012 13:56 Limitless pisałem wyżej, że nie posiadam obecnie środków na MB. Poza tym biorąc pod uwagę prowizje obu serwisów nie zgodziłbym się na wymianę przy takim kursie. Pozdrawiam. |