Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
do kasacji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: do kasacji (/Temat-do-kasacji-61714)

Strony: 1 2

do kasacji - rkac1997 - 04-12-2012 12:28

Witam i Zapraszam do zapisania się i aktywności własnej w sejfik.com! Pokrótce o formach zarobków: -czytanie maili
-płatne kliki
-kliki konkursowe
-płatne zapisy
-płatne zadania
-płatne pobieranie
-płatne pisane postów
-zarabianie na GG
-zarabianie na Facebooku
-mandal surf
-strona startowa
-gry konkursy bonusy i wiele wiele więcej
-serwis ma w sobie serwis aukcyjny cieszący się sporym zainteresowaniem ( ZALICZAM TO DO METOD ZAROBKU PONIEWAŻ WYSTAWIAJĄC SWÓJ ZAPIS DO JAKIEGOŚ SERWISU MOŻNA DOSTAĆ NAWET 30 ZŁ)
ZASADY PIRAMIDY KAŻDY CHYBA ZNA! Pierwsza osoba rejestruje się jako mój polecony : z mojego reflinka! Następny chętny zapisze się z twojego reflinka! Po czym twój reflink idzie na sam koniec! Osoba zapisana pod Ciebie jest na przedostatniej pozycji a mój znów jest na 1 miejscy! Gdy ktoś się zapisze to mój reflink idzie na sam koniec ITD. ! Odświeżanie co 24h!GDY OKAŻESZ SIĘ NIE BYĆ AKTYWNY PRZEZ 3 DNI => ZOSTAJESZ WYPISANY Z PIRAMIDY ! Wszystko jasne?? A więc zaczynajmy!!!
REFLINK NR 1 => http://sejfik.com/pages/index.php?refid=radeki

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - tomazzi - 04-12-2012 12:33

ty znasz w ogóle regulamin ?
kolor czerwony dla administracji jest przeznaczony ....

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - rkac1997 - 04-12-2012 12:46

Zmienione Smile

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - tomazzi - 04-12-2012 12:53

i widzę w końcu nagroda na koncie za twoje kolory - może nagroda cię nauczy pisać jak człowiek bo jak ty dodasz kolory to klękajcie narody bo tego się czytać nie da

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - rkac1997 - 04-12-2012 13:03

Ty też 20% masz i nawet wiem za co Smile ! I koniec Off top ! Zapraszam do zapisów!

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - tomazzi - 04-12-2012 13:09

ten granatowy też powala - ty masz jakiś inny monitor czy ki pieron
człowieku daj na luz bo ludzi to odstraszasz a nie zapraszasz - nawet czytać się tego nie da ...

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - rkac1997 - 04-12-2012 16:38

Zapraszam => pospieszcie się Smile => Im wyżej się znajdziecie Tym więcej zarobicie Wink !

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - rkac1997 - 04-12-2012 18:04

Aha zapomniałem dodać => za kazdy poprawny zapis reputacja na forum +1 oraz dla aktywniejszych przewidziane refbacki! Smile

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - yazir - 04-12-2012 18:10

rkac1997 jeszcze jeden podobny refresh...
Jak zapomniałeś czegoś dopisać to możesz edytować, a nie podbijać post

RE: Nowa Piramida Sejfik.com! Zajmij Najwyższą Pozycję! - rkac1997 - 13-05-2013 14:38

Refresh..