![]() |
Project $ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Project $ (/Temat-Project-61712) |
Project $ - HardCoreSex - 04-12-2012 12:15 Project $ [ Poziom 1 ] Idea jest prosta. Kieruje grupą która ma za zadanie zarobić 10.000$. Zbieram wszystkie osoby które mają coś do zaoferowania: - Grafików. - Programistów. - Sprzedawców ( zagłębieni w psychologie, choć podstawowo ). - Inwestorów. Okej zapomniałem jeszcze napisać o sobie. Hej ludzie, jestem Dawid. Na forum myślę, cieszący się dobrą opinią. Być może ktoś oglądał project X, chłopaki rozkręcili imprezę na którą zjechało się pół kraju ( może przesadzam ). Mój plan polega na tym by zrobić tak w kwestii zarobku internetowego. Jeśli kogoś interesuje na czym będziemy zarabiać to tak. Zaczniemy od: - Metin2 - Counter Strike - Tibia - Doładowania - Konta premium - Gry przeglądarkowe - Kup taniej, sprzedaj drożej - Muzyka Mam w głowie jeszcze więcej. Chcę być liderem, pokieruje grupą tak aby wyszło coś niesamowitego, internetowa rewolucja. Zaczynam działać, wchodzisz? Przedstaw się i powiedz co oferujesz. RE: Project $ - tomazzi - 04-12-2012 12:20 opcja inwestor : ile środków, na jakich zasadach, umowa czy na "gębę" ? brak informacji szczegółowych RE: Project $ - yazir - 04-12-2012 12:33 (04-12-2012 12:15)HardCoreSex napisał(a): wchodzisz? Najpierw zadaję pytania. 1. $10k w jakim czasie? Miesiąc, kwartał, półroku rok? 2. Ile osób ma liczyć docelowo ta grupa? W 100 osób 10k można zarobić i w pare dni... 3. Może opisał byś konkretniej siebie dokładniej, bo imię mówi "bardzo dużo" przy okazji co Ty wnosisz poza koszulką lidera? 4. Jak widzisz podział zysków w grupie? Na tą chwilę tylko te pytania RE: Project $ - HardCoreSex - 04-12-2012 12:34 Najpierw Yazir. 1. Myślę że wyrobimy się w miesiąc. 2. Co do liczby osób, każdy kto wniesie coś do projektu, otrzyma swoją działkę, o zyskach będę powiadamiał codzień w temacie. Nie ma konkretnej liczby. 3. Co do mnie, jestem 19-letnim chłopakiem z wielkimi ambicjami i dużą inteligencją. Jeśli komuś zależy na zdjęciu, proszę: http://www.fotka.pl/profil/HardCoreSex . Chcę być liderem bo wiem co ludzią siedzi w głowach, potrafię wszystko zgrać. 4. Zysk zależny od wykonanej pracy. @Tomazzi, masz gg ? Wszystko narazie kiepsko wygląda, ale myślę że tak właśnie powinien wyglądać start. Życie to ryzyko. Lecz bez walki, nigdy nie wygramy. RE: Project $ - tomazzi - 04-12-2012 12:38 kontakt tylko forum, dajesz ogóły po to jest forum pisz w temacie nie ma ze mną innej opcji kontaktu jak forum RE: Project $ - yazir - 04-12-2012 12:41 (04-12-2012 12:34)HardCoreSex napisał(a): Tomazzi, szczegóły omówimy prywatnie, jaki kontakt z Tobą? Nie ostro, nie odbieraj moich pytań jak atak, po prostu Twój post jest w obecnej wersji tak ogólnikowy że to jest masakra. Równie dobrze mogłeś skończyć w momencie gdzie napisałeś kogo szukasz i było by to samo. Więcej szczegółów zwiększysz wiarygodność. Sam widziałeś kilka podobnych inicjatyw na forum, od grup zarobkowych po "byznesy" RE: Project $ - HardCoreSex - 04-12-2012 12:45 Właśnie wszystko planuje na kartce, za pół godziny napiszę posta jak to będzie wyglądać na początek. RE: Project $ - tomazzi - 04-12-2012 12:45 nie mam gg i nigdy miał nie będę masz pomysł ale bez szczegółów - napisz wszystko co i jak ma wyglądać jak ty to widzisz a wtedy możemy rozmawiać jak mnie przekonasz być może i zainwestuję z inwestycji całość czyli 100% ale nic na gębę to mówię od razu na razie ogólnikami masz u mnie fall start - ale możesz to zmienić, wszystko zależy od ciebie RE: Project $ - HardCoreSex - 04-12-2012 12:55 Okej mam. Pierwszym krokiem będzie "Doładowywator" Fake program do doładowywania telefonów. Da rade na nim zgarnąć z 200$. Potrzebuję: - Domene - Trochę grafiki Reklamować będziemy na: - Serwisach społecznościowych, - Mailing, - Fora internetowe, - "Zapytajki", - Youtube, - Google pozycjonowanie. RE: Project $ - tomazzi - 04-12-2012 12:57 (04-12-2012 12:55)HardCoreSex napisał(a): Okej mam. w jakim czasie przewidujesz te zyski - 1 h, 1 dzień, 1 tydzień - brak dalej konkretów fake czyli ktoś kupi doładowanie i go nie otrzyma - dobrze myślę ? jeśli tak to ja podziękuję, w oszustwach ja udziału nie biorę a dalsze pomysły ? |