Zostań moim refem PPA - > wysoki refback - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zostań moim refem PPA - > wysoki refback (/Temat-Zostan-moim-refem-PPA-wysoki-refback-61701) |
Zostań moim refem PPA - > wysoki refback - daniel42na - 03-12-2012 23:19 Siemanko earnerzy PPA Korzystając z tego, że wielu z Was: - nie potrzebuje mentora - ma z nim zły kontakt i chce go pilnie zmienić - nie jest zarejestrowany z reflinka - chce powiększyć swoje zarobki Wychodze z bardzo korzystną dla obu stron propozycją. Bez pięknych i zbędnych hasełek -> Do rzeczy: Oferuje refback 50% dla każdego kto podepnie się jako mój polecony i zacznie zarabiać. Co to oznacza? Oznacza to, że jeśli zarobie dzięki Tobie $ - dostaniesz 50% tej kwoty bez względu na to jaki procent zarobków za refa oferuje serwis PPA. Te pieniądze nie muszą się marnować, a Ty możesz zarobić dodatkowo sporą sumkę bez żadnej pracy Jakie serwisy wchodzą w gre? Cashfile i Astrocash - za innymi nie przepadam lub nie mam konta. Ile musisz czekać na wypłate gotówki? Nie musisz czekać! Bez względu na terminy wypłat serwisów dostajesz swoje 50% kiedy tylko zechcesz! Nie ma znaczenia też to ile zarobieś. Wypłace każdą kwote Fajnie ale wielu mentorów obiecuje refback a dodatkowo potrafią pomóc... Tutaj dostajesz aż 50% zarobków, a dla najlepszych osób dodatkowo: 1 najlepszy earner miesiąca 80% refback! 2 najlepszy earner miesiąca 75% refback! 3 najlepszy earner miesiąca 60% refback! Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu! RE: Zostań moim refem PPA - > wysoki refback - LessiPL - 03-12-2012 23:35 Wybacz bo może się mylę ale nic nie oferujesz i chcesz 50% refbacku? czy ja coś źle zrozumiałem? We wszystkich serwisach ppa w których jestem aktywny jestem sam swoim refem dzięki czemu zyskuje 100% refbacka bez kombinacji. Nie naskakuję po prostu pytam RE: Zostań moim refem PPA - > wysoki refback - daniel42na - 03-12-2012 23:36 To Cię uświadomie że takie akcje są niezgodne z regulaminem tych właśnie serwisów RE: Zostań moim refem PPA - > wysoki refback - motorola1212 - 05-12-2012 16:47 Lepiej uważaj z takimi praktykami bo możesz stracić konto a co za tym idzie pieniądze. We wszystkich serwisach ppa w których jestem aktywny jestem sam swoim refem dzięki czemu zyskuje 100% refbacka bez kombinacji. I ty to nazywasz Bez Kombinacji? RE: Zostań moim refem PPA - > wysoki refback - Lontek - 05-12-2012 17:03 Ja pierdziele ludzie Wasza głupota mnie przeraża. Np. zarabiasz 100$ na Firecashu ( i to są twoje pieniądze) Daniel jako "master" zarabia 10% [undefined=undefined]dodatkowo[/undefined] Więc zarobiliście dla niego 10$, ale on oferuje refback 50% więc 5$ wraca do Was Zostań moim refem PPA - > wysoki refback - Hybrid1990 - 05-11-2018 15:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |