Sklepik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Sklepik (/Temat-Sklepik-6169) |
Sklepik - Gonzo - 28-04-2010 19:09 Witam chciałbym napisać do Lockerz czy nie mogli by wysłać "nagrody" z sklepiku podczas testów do polski, jestem gotów na pokrycie cła i vatu. Pomożecie mi to napisać i gdzie miał bym to wysłać? PILNE dam + a i jeszcze 1 jeśli możecie to napiszcie tłumaczenie kiedy będą wysyłali nowe nagrody dla z-listerów. RE: Sklepik - krystian__ - 28-04-2010 19:36 nowe nagrody maja byc wysyłane gdzies przy wakacjach było kiedyś mówione.... RE: Sklepik - kozlud94 - 28-04-2010 20:21 jak piszesz do nich takiego maila to podpowiedz im ze jak na paczce pisali wartość 1$ to cło i vat były pomijane i czy nie mogli by tak robic RE: Sklepik - Zellus - 29-04-2010 20:59 #kozlud94 Ale jak coś sie stanie z paczką to kto pokryje koszta? Kurier? On miał napisane że to warte 1 dolara? Lockerz? Niby czemu przecież on zrobił jak Ty kazałeś... I co wtedy? Pisałem już taki mail(tzn napisałem dokłądnie że powinni udostępnić taką możliwość interational members ale żeby im się pokazał taki msg, pozatym za produkty ponizęj jakiejśtam kwoty nie ma cła) Cytat:Hi there. Yes, in the beginning, we will only be testing out SHOP on U.S. Odpisali(tłumaczenie BRADZO LUŹNE): Witam! Dopiero startujemy z Shop'em i narazie jest testowany tylko dla hamburgerów ale zagraczniczni użytkownicy też BĘDĄ mogli brać udział w shopie! Tak samo było kiedyś z Restockami.(potem chwile gadania) Ale wprowadziliśmy też taką możliwość dla zagraniczych userów po paru miesiącach. |