![]() |
zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" (/Temat-zaplace-za-kazdy-dzien-twojej-pracy-61661) |
zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - tomazzi - 03-12-2012 10:08 Witam serdecznie zapłacę za każdy dzień twojej pracy w wirtualnej grze virtconomics oferta tyczy się już zapisanych osób z mojego reflinku jak i też zapraszam nowe osoby ![]() Proszę podawać w swoich postach nick z gry za każdy dzień wysłania swojego konta w grze do pracy zapłacę 0.01$ wypłata raz w miesiącu na paypal ![]() jako, że jest już 3 grudnia, to 1 stycznia wypłacę 0.31$ każdemu jeśli będzie aktywny codziennie i wysyłał swoje konto do pracy w grze ![]() będąc aktywnym sam będziesz rozwijał swoje konto a przy okazji za aktywność w grze zarobisz u mnie lin do zapisu dla nowych osób, przepraszam za skrócony ale niestety w poście forum link jest skraany automatycznie i osoba rejestrująca się, rejestruje się jako bez polecenia http://wp3.pl//a0db lista osób : mandarynka Dolina panterka ważka Wojakk munez92 przemoprzemek4 olek 1990 olaww bartex89 Vicodin aero2 mercedes_benz Mysciak ZAPRASZAM SERDECZNIE WARUNEK BY OTRZYMAĆ WYNAGRODZENIE ZA SWOJĄ CODZIENNĄ PRACĘ TO BYĆ MOIM POLECONYM, W KTÓRYŚ DZIEŃ NIE BĘDZIESZ PRACOWAŁ/PRACOWAŁA TO OTRZYMASZ WYPŁATĘ POMNIEJSZONĄ O ILOŚĆ DNI "URLOPU" NIE WYPŁACĘ NIKOMU KTO MOIM POLECONYM NIE JEST NIE JESTEŚ MOIM POLECONYM TO PROSZĘ BEZ WPISYWANIA SIĘ W TYM TEMACIE RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - tomazzi - 03-12-2012 10:13 proszę o nie wysyłanie pw, tylko o wpisy w temacie bo już kila pw otrzymałem osoby chcące zarabiać za swoją aktywność w grze proszone są o podawanie swoich nik-ów w postach w tym temacie ![]() RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - Paulek - 03-12-2012 12:12 Hmm jeśli pamiętam to było coś takiego że reflink ucieło w skrzynce zarejestrowałem sie ale bez polecenia <myśli> Tak czy inaczej mówi sie trudno RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - tomazzi - 03-12-2012 12:29 (03-12-2012 12:12)Paulek napisał(a): Sprawdź czy masz mnie w poleconych Przykro mi ale nie mam takiego gracza wśród poleconych możliwe iż zarejestrowałeś się bez polecenia, lub twoje konto z braku aktywności zostało usunięte przez admina RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - munez92 - 03-12-2012 12:42 Witam, zostane twoim refem ![]() ![]() RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - tomazzi - 03-12-2012 12:48 (03-12-2012 12:42)munez92 napisał(a): Witam, zostane twoim refem okej dzięki mam cię w poleconych, dodałem do 1 postu widzę, że kraj dało ci ukrainę - jak chcesz zmienić na polskę to musisz napisać do admina w grze wiadomość RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - przemoprzemek4 - 03-12-2012 16:01 Zostałem twoim refem , mój nick: przemoprzemek4 ![]() RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - tomazzi - 03-12-2012 16:05 (03-12-2012 16:01)przemoprzemek4 napisał(a): Zostałem twoim refem , mój nick: przemoprzemek4 dzięki i potwierdzam ![]() za każdy dzień aktywności i wysłania konta do pracy co miesiąc otrzymasz stosowne wynagrodzenie ![]() dodaję już też do 1 postu ![]() RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - tomazzi - 03-12-2012 23:10 zapraszam nowe osoby jak zapisane już w grze również z tego forum mam ponad 80 osób z którego ponad 60 nie aktywnych wystarczy wrócić do gry, raz na dzień wysłać konto do pracy i już macie 0.01$ za przepracowany dzień RE: zapłacę za każdy dzień twojej "pracy" - bolo9797 - 03-12-2012 23:18 To jest na 100% polecony?? bo jak klikam to wyskakuje mi http://www.virtconomics.com/register |