Serwis mypay - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Serwis mypay (/Temat-Serwis-mypay-61607) |
Serwis mypay - axaros - 02-12-2012 11:52 Witam. Ta strona jest poświęcona głównie serwisowi Mypay. Serwis MYPAY działa od lipca 2011roku i do dziś wypłacił ponad 110tys zł, nie znam drugiego takiego serwisu w Polsce. Znajdziecie tutaj krok po kroku jak dorobić sobie nieznacznie do kieszonkowego. Poświęcając dziennie 20-30minut swojego czasu spokojnie można zarobić 200zł miesięcznie. Jestem użytkownikiem tego serwisu od 5.01.2012 i udało mi się już "trochę" zarobić Nie jest to serwis, dzięki któremu zarobicie wielkie pieniądze w bardzo krótkim czasie, jeśli ktoś jednak jest cierpliwy, na pewno pozna się na tym serwisie Serwis udostępnia możliwość werbowania poleconych. O co w tym chodzi? O to, że jeśli polecimy komuś ten serwis i zarejestruje się on z naszego polecenia (reflink) wówczas dostajemy 10% jego zarobków (on nic nie traci, tylko my zyskujemy). Ponadto od jakiegoś czasu funkcjonuje drugi stopień poleconych. Czyli jeżeli nasz polecony będzie miał swojego poleconego wówczas nasz polecony otrzyma 10% a my 4%. Jak to działa? Naszym poleconym jest Andrzej, poleconym Andrzeja jest Monika. Jeżeli ja zarobię 10zł, Andrzej zarobi 10zł i Monika zarobi 10zł, wówczas Monika ma 10zł, Andrzej ma 11zł (10% z 10zł Moniki), a ja mam 11,40zł (10% z 10zł Andrzeja + 4% z 10zł Moniki) Jak to wygląda w Praktyce? oto czysty link oraz reflink www.mypay.pl http://www.myearn.com/?ref=70682&subid= DLA ZAINTERESOWANYCH!!!! SLuze pomoca moge udostepnic poradnik jak ja zarobilem te "kilka złotych" Jezeli Wy zarabiacie to i ja zarabiam takze wytlumacze krok po kroku jak mozna w pare minut zarobic cos Zapraszam również na gg gdzie krok po kroku wytlumacze jak wykonac te akcje. Poradnik podam na gg, piszac mi swol login w mypay.pl w wiadomosci Pozdrawiam Marek Drabik RE: Serwis mypay - axaros - 02-12-2012 11:54 Obecnie zlecilem kolejna wypłate i kupon jest nie aktualny RE: Serwis mypay - tomazzi - 02-12-2012 11:56 po pierwsze kolego to nie jest poradnik, tylko dubel tematu jaki jest już na forum po drugie znajomość regulaminu się kłania, bo nie posiadasz postów by zamieścić reflink RE: Serwis mypay - axaros - 02-12-2012 11:58 Poradnik podałem na samym koncu tematu RE: Serwis mypay - tomazzi - 02-12-2012 12:01 co nie zmienia faktu, że temat jest dublem plus zamieściłeś reflink którego zamieścić nie możesz zgłoszenie wysłane, więc temat trafi do kosza Serwis mypay - Magnus - 02-12-2012 13:40 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |