![]() |
[Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube (/Temat-Sprzedam-HYTB-Mass-Uploader-YouTube-61543) |
[Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - HeniutX - 30-11-2012 20:52 HYTB Mass Uploader
Program służący do masowego wrzucania filmików na YouTube. Cena: Płatność: PayPal SS: http://puu.sh/1w3lh Zalety: [✓] Łatwa obsługa [✓] Mała cena [✓] Zabezpieczenie na jeden komputer [✓] Działający ( ![]() Zapraszam do kupna (czekam na prywatną wiadomość) ![]() RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - HeniutX - 05-12-2012 11:59 @Refresh! RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - yazir - 05-12-2012 12:59 HeniutX ktoś kupił już tego bota? Bo z tego co wyszukałem to na innych forach w tym zagranicznych też zbytniego zainteresowania nim nie widziałem RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - dawid1305 - 05-12-2012 14:22 za 15$ zwykły bot który tylko uploaduje ![]() To już za tą kwote można kupic bota który daje like / sub / coment / upload ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - HeniutX - 05-12-2012 14:25 Jak chcesz to prosze kup innego... Nie pamiętam już gdzie ale ludzie szukali mass uploaderów i chcieli dawać nawet 40$ to zrobiłem i dałem za 15$, bo wygląd na razie jest jaki jest :< Nikt niestety jeszcze nie kupił ![]() RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - diabloo07 - 05-12-2012 18:05 Czy program uploaduje wykorzystując łącze użytkownika, czy przez serwer? Bo jeżeli przez łącze użytkownika, to uwierz, że nie takiego czegoś szukali ludzie o których mówisz - oni na pewno szukali uploadera, który ma łącze 100 Mbit/s. RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - HeniutX - 05-12-2012 18:13 Eee nie za bardzo widzę sens czegoś takiego bo i tak użytkownik by musiał wrzucić film na serwer. Ale pomyślę co się da zrobić może za jakiś czas wypuszczę takiego bota ![]() RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - m4rcin93 - 05-12-2012 18:46 Ten program wrzuca film prosto na YT czy najpierw na serwer,a potem na YT? RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - HeniutX - 05-12-2012 21:16 Prosto na YT. Nie nie zbieram też żadnych informacji o wrzucanych filmach ![]() RE: [Sprzedam] HYTB Mass Uploader - YouTube - diabloo07 - 06-12-2012 01:29 (05-12-2012 18:13)HeniutX napisał(a): Eee nie za bardzo widzę sens czegoś takiego bo i tak użytkownik by musiał wrzucić film na serwer. To tylko dobra rada z mojej strony, bo wiem, że swoimi czasy ludzie dawali grube pieniądze właśnie za takie coś ![]() |