Firecash co i jak ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Firecash co i jak ? (/Temat-Firecash-co-i-jak-61507) |
Firecash co i jak ? - Ramako - 30-11-2012 08:15 Mam 2 pytanie dotyczące firecash. Żeby ktoś musiał pobrać musi wypełnić jakąś ankietę ale czy musi płacić płatnym sms żeby to pobrać ? Czy jak zarejestruje się z czyjegoś refa to będe miał - 10 % zarobków które bedą szły na tamta osobe czy po prostu tamta osoba będzie dostała te +10% nie zabierając mi mojej kasy ? xD RE: Firecash co i jak ? - yazir - 30-11-2012 08:18 1. Nie płaci płatnym smsem, tylko "zamawia" subskrypcję. W innych krajach są też darmowe oferty 2. Nie masz -10%. Tylko zarabiasz tyle ile powinieneś. A polecający dostaje bonus RE: Firecash co i jak ? - Ramako - 30-11-2012 08:26 Dzięki za tak szybką odpowiedz. Temat do zamknięcia. |