[sprzeda] Konto firecash - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [sprzeda] Konto firecash (/Temat-sprzeda-Konto-firecash-61480) |
[sprzeda] Konto firecash - Blackers - 29-11-2012 16:22 1.Nazwa przedmiotu: konto firecash 2.Opis przedmiotu: jest to konto na którym znajduję się dokładnie 48$ 3.Źródło pozyskania: Moje 4.Zdjęcia: dla chętnych mogę zrobić screeny konta. 5.Kontakt: gg 3711551 bądź pw. 6.Cena: 37$ 7.Sposób zapłaty za przedmiot: paypal Dodam, że konto sprzedaję tylko ze względu na to, że Firecash nie wypłaca na paypal a tylko taką opcję wypłaty ja mam możliwośc zrealizować, także ktoś może byłby chętny kupić to zapraszam Pozdrawiam [sprzeda] Konto firecash - surfer0700 - 26-06-2013 18:06 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |