OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: BannersBroker (/Forum-BannersBroker-323) +---- Wątek: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? (/Temat-OrganicTraffic-BB-jaki-sprawdzony-sposob-61357) |
OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - Damianusix - 26-11-2012 09:09 Witam forumowiczów, nie znalazłem oddzielnego wątku pod ten temat więc stworzyłem nowy. Jakie są wasze sposoby na zdobywanie OT i co działa (bez dostania bana na BB)? Przeczytałem kilka wątków na innych stronach, jednak są tam stare posty (być może nieaktualne co do regulaminu w BB). Każdy pewnie zna jakie to są sposoby, ale które ktoś sprawdzał i może potwierdzić działanie i "legalność" mówię tu o sposobach: -wymiana na grupach FB -oferty z allegro -inne strony pozwalające na zdobycie UV ew. inne którymi się może podzielicie RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - twardy - 26-11-2012 11:09 podobno wszystkie sposoby typu autosurf, to z allegro (frameptp?), sa zabronione RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - tomazzi - 26-11-2012 11:15 (26-11-2012 11:09)twardy napisał(a): podobno wszystkie sposoby typu autosurf, to z allegro (frameptp?), sa zabronione odkąd jest korzystam z autosurf i nie tylko ja tylko x osób których znam i nikt do nikogo o nic się do tej pory nie przyczepił RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - Krakk - 26-11-2012 11:37 Ale w końcu się przyczepią, a już niejedno konto blokowali i niektórzy musieli do nich dzwonić i wszystko wyjaśniać. RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - cjhouse - 26-11-2012 12:35 No potwierdzam,jedno konto bylo zablokowane,a i mial farta i dobra gadke wiec konto odblokowali. RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - Damianusix - 26-11-2012 15:20 Reklamy na FB też są zabronione? Tzn. reklama na FanPage 5-20k typu "kliknij tutaj i pomóż"? Niby UV bez surfa, ale co na to BB? Ktoś może to potwierdzić? RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - Elite - 26-11-2012 19:41 Takie coś może być, w kampaniach masz opcję promowania przez facebook-a, więc jak najbardziej. RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - longlay1 - 10-12-2012 15:51 tylko że ja linkowałem przez facebook ale widzę że słabo to działa bo naliczyło mi tylko 200 odwiedzin, a ja zlinkowałem chyba z 1000 RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - Elite - 10-12-2012 19:12 Nie wiem do końca jak to jest z tym zdobywaniem OT przez grupy na facebooku. Jedni piszą że nie ma z tym problemu, jednak pisząc osobiście do supportu otrzymałem odpowiedź: "Dziękujemy za nadesłaną wiadomość i informujemy iż tego typu praktyki są nielegalne i konta osób które generują traffic poprzez strony na facebook'u zostaną z tego rozliczone. Pozdrawiam Damian BB Polska" Z tych grup na FB i tak mało OT leci więc radzę znaleźć innym sposób. RE: OrganicTraffic BB - jaki sprawdzony sposób? - player_sct - 17-12-2012 22:50 ja wiem czy malo - dziennie ok 6 tys. razy 30 dni to 180 tys trafficu czyli prawie dwa TP - z jednego TP zarabiamy na czysto 200$ - wiec sobie policz czy sie oplaca czy nie. Miec ok 400$ miesiecznie za free a nie miec robi chyba roznice co? |