![]() |
[Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce (/Temat-Sprzedam-Poradnik-jak-grac-i-wygrywac-w-Ruletce-61318) |
[Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Mol - 25-11-2012 13:51 1.Nazwa przedmiotu : Jak grać i wygrywać w Ruletce 2.Opis przedmiotu : Oferuje poradnik który umożliwi Ci wygrywanie w ruletce. Nie jest to żaden system, bo tak owe nie istnieją. Jest to po prostu sposób gry. Systematyczność i opanowanie swojej pazerności są kluczem do wygranej. W poradniku przedstawiłem co i jak obstawiać aby wygrywać. Sam znalazłem ten sposób, poświęciłem na to sporo czasu, ale opłacało się. Kiedy bylem już pewny mojej metody wystartowałem z 8zł , po 5 dniach zgodnie z planem zgarnałem 160zł . Oto dowody wpłaty ze skrilla (wpłaciłem 19zł z czego przeznaczyłem 8zł na ruletke) ![]() a po 5 dniach stan mojego konta wynosi: ![]() Tą metodą mamy ok 86% na zwycięstwo, co jak na ruletke to i tak bardzo, bardzo duzo! Autor poradnika nie odpowiada za straty poniesione w przypadku przegranej. Czasami liczy sie także nutka szczęścia, jeśli jej zabraknie mozesz stracić. Jednak moją metodą udało mi rozmnożyć środki i przedstawiam na to dowod. Ilość poradników w sprzedazy ograniczona! 4.Kontakt : PW 5.Cena : 50zł / 30zł dla 3pierwszych osob! 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Payza/ PayPal/Skrill RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - pr3tor - 25-11-2012 16:32 grasz programem stworzonym do ruletki? RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Mol - 25-11-2012 16:42 nie, nie gram zadnym programem. obastawiam liczby. a jakie, ile i jak obstawiam to juz w poradniku. RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Matheo249 - 25-11-2012 17:08 Takie poradniki czy porady to są dostępne za darmo. Jest kilka systemów na granie, tylko trzeba uważać, bo się wszystko przegra. To jest hazard, za daleko zabrniesz, stracisz wszystko. RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Mol - 25-11-2012 19:28 jesli wygrasz cos ,,systemem`` znalezionym za darmo w internecie to stawiam Ci piwo. wygrasz 20zł, nie wiecej. Pozniej mozesz tylko przegrac. Moja metoda jest unikalna, w ciagu 5dni z 8zł zrobilem 160, moim celem jest osiagniecie 100zl dziennie i wkrotce to osiagne. RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Matheo249 - 25-11-2012 19:39 (25-11-2012 19:28)Mol napisał(a): jesli wygrasz cos ,,systemem`` znalezionym za darmo w internecie to stawiam Ci piwo. wygrasz 20zł, nie wiecej. Pozniej mozesz tylko przegrac. Moja metoda jest unikalna, w ciagu 5dni z 8zł zrobilem 160, moim celem jest osiagniecie 100zl dziennie i wkrotce to osiagne. Pewnym systemem zarobiłem szybko ponad 80zł, inwestując 40. A potem wszystko przegrałem, pazerność mnie pochłonęła. Znalazłem je na pewnej stronce, to najpierw testowałem grając dla zabawy. Łatwo się wygrywało, spróbowałem na realnych i już tak dobrze nie było. Tylko na początku, a potem porażki ![]() ![]() Nie wiem, może Twój sposób jest lepszy, ale 100% gwarancji wygranej nie dasz. Lecz jestem ciekawy tego poradnika. RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Coristo - 25-11-2012 19:49 Jeżeli jesteście zainteresowani poradnikiem to mogę go Wam zrecenzować. Myślę, że bez tego nikt nie zdecyduje się na kupno mimo iż cena za pierwsze to tylko 30 zł. RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - bartex89 - 25-11-2012 19:53 zrecenzuj. to nie jest granie na zywo? RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Fajka - 25-11-2012 20:12 86% na zwycięstwo - co to oznacza? 86%, że wygramy tyle ile założyłeś? 86%, że wyjdziemy na plus? 86%, że nie przewalimy wszystkiego. Jak kupię i okaże się, że to wcale nie jest 86% jak mówisz, następnie metodami matematycznymi udowodnię Ci to, to wtedy zwrócisz pieniądze? RE: [Sprzedam] Poradnik jak grać i wygrywać w Ruletce - Mol - 25-11-2012 21:20 Coristo dostanie do recki. a Tobie Fajka gwarantuje ze żadną matematyka nie udowodnisz , bo naprawde na wygrana mamy 86% szans. liczy sie tez czynnik losowy którego w żaden sposób nie da się przewidzieć, jednak moja metoda jest tak opracowana by na maksa ograniczyć wystąpienie tego czynnika. |