nie aktualne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: nie aktualne (/Temat-nie-aktualne-61287) |
nie aktualne - grzesko1987 - 24-11-2012 12:30 Witam wszystkich proponuje swoja pomoc w pomnażaniu waszych pieniędzy,w przeciwieństwie do gita i mrw111 (choc w jego przypadku widze że próbuje chociaż oddac pieniądze mimo niepowodzenia) jestem mimo znikomego doświadczenia w tym forum osobą której warto zaufać. Od 2008 roku prowadze bez przerwy dzialalnosc gospodarcza,zajmuje sie doradztwem finansowo-ubezpieczeniowym dla takich firm jak AXA czy Vienna Insurance Group,poza tym od 10 lat gram w zakladach bukmacherskich ,specjalizuje sie w tennisie i piłce nożnej.Mimo tylu lat i po trudnych początkach moge powiedziec ze jestem na dużym plusie. Proponuje zysk 30 % od danej kwoty w ciągu 2 tygodni i 50 % w miesiąc, zysk ten gwarantuje swoimi pieniędzmi w razie nie osiągnięcia odpowiedniego pułapu,jesli chcesz w dowolnym momencie się wycofać wypłace ci zysk mimo wszystko odpowiedni do liczby dni. dla kazdego wysyłam pokwitowanie wpłaty firmowe i umowe podpisana przeze mnie wraz z odpowiednim opieczętowaniem. dla zainteresowanych podam swoje dane np.firmowe na PW do sprawdzenia w CEIDG dla pierwszych 5 osób bonus 100 % dla zachęty W razie szybszego osiągnięcia wymienionego progu procentowego szybsza wypłata oczywiscie. RE: Wygrywaj razem ze mna :) - tomazzi - 24-11-2012 12:33 tak tak a świstak siedzi i zawija je w te sreberka po akcjach z GIT i mrw myślę, że większość osób zmądrzała i ciężko ci będzie znaleźć debila który wyśle pieniądze i spadły wielu klapki z oczu i $$$$$ nie przesłonią im racjonalnego myślenia RE: Wygrywaj razem ze mna :) - grzesko1987 - 24-11-2012 12:40 Na wszystko co mowie tomazzi mam potwierdzenia ,tym się od nich różnie i nie tworze tych rzeczy na komputerze Zdaje sobie sprawy że ciężko komuś będzie teraz zaufać ale chciałbym spróbować także zobaczymy pozdrawiam RE: Wygrywaj razem ze mna :) - cpr - 24-11-2012 12:42 Temat powinien natychmiast znaleźć się w koszu. Od GIT'a ludzie też mieli umowy, przelewy, dowód osobisty i do tej pory wszyscy walczą przez policję o swoje pieniądze. RE: Wygrywaj razem ze mna :) - tomazzi - 24-11-2012 12:45 tak grzesko bo ty napisałeś, że jesteś uczciwy to ludzie powinni walić drzwiami i oknami i wpłacać - wielki przedstawiciel OFE a argument na poziomie 3-4 latka żydzi w czasie wojny też byli uczciwi ... i jak skończyli ??? masz potwierdzenia ciekawe - twoje słowo i co więcej ? dla mnie swoimi potwierdzeniami możesz sobie 4 litery podetrzeć bo do niczego innego one się nie nadają jak nap cpr - temat powinien od razu wylądować w koszu, by się nikt nie nabrał bo za chwilę będzie nie daj Boże płacz, lament i zgrzytanie zębów i kolejne zgłoszenia na policji RE: Wygrywaj razem ze mna :) - WildJoker - 24-11-2012 12:56 OOO następny mistrz, swoją drogą mnożycie się jak buxy;] Nie dajcie się nabrać, na to dziadostwo. Bo tak jak większość buxów ci ludzie to jeden wielki scam. A tak swoją drogą grzesko to poprostu załóż swój temat z typami na forum i podawaj typy. Po co ludzie mają ci wpłacać jak można to zrobić o wiele prościej. Podajesz typy i jest cacy. Bez zbędnych przelewów itp. A dlaczego piszesz żeby ci wysłali kasę? Żeby ją zajeb.. proste nie. RE: Wygrywaj razem ze mna :) - tomazzi - 24-11-2012 12:58 (24-11-2012 12:56)WildJoker napisał(a): OOO następny mistrz, swoją drogą mnożycie się jak buxy;] zwąchali łatwy zarobek bo debilów nie brak co wpłacą, więc nie jeden jeszcze taki temat z uczciwym człowiekiem zobaczymy na tym forum RE: Wygrywaj razem ze mna :) - grzesko1987 - 24-11-2012 12:59 Wielki przedstawiciel ofe czy ja cos pisałem o ofe ??? jesli tomazzi dla ciebie finanse i ubezpieczenia to tylko ofe to ok i co ty masz czlowieku do tych żydów ??? któryś post i znowu o uczciwosci żydow ,jakies uprzedzenia??? pozdrawiam RE: Wygrywaj razem ze mna :) - tomazzi - 24-11-2012 13:02 ja nie mam nic do żydów - naród umiejący zarabiać tylko po prostu tez według siebie w tamtych czasach byli uczciwi i każdy wie jak skończyli ty też według siebie jesteś uczciwy ale niestety wielu po GIT i mrw zmądrzało i ciężko debila będzie teraz ci znaleźć gdybyś był pionierem przed GIT i mrw to wtedy miałbyś większe szanse na powodzenie, a tak to koledzy znacznie popsuli szyki w łatwym zarobku z cudzych pieniędzy RE: Wygrywaj razem ze mna :) - damianus627 - 24-11-2012 13:06 Co za ludzie robią takie tematy by nabrać frajerów. Wystarczy zrobić jaką analizę meczu czy znaleźć jakąś analizę pewniejszego typu i macie swoją kasę z procentem po chwili. |