Wykonam rejestracje/ankiete/głosy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wykonam rejestracje/ankiete/głosy (/Temat-Wykonam-rejestracje-ankiete-glosy-61283) |
Wykonam rejestracje/ankiete/głosy - bubu123qwe - 24-11-2012 11:22 Witam ! 1) Wykonam rejestracje/ankietę z potwierdzeniem e-mail lub inne takie rzeczy za opłatą pod tym tematem wpisujesz: Stronę na której mam się zarejestrować lub coś wypełnić : oraz kwotę którą za to otrzymam + instrukcję ( jeżeli skomplikowane coś ) 2 ) Mogę pisać posty/tematy na twojej stronie za opłatą . 3 ) mogę zakładać konta facebook lub e-mail RE: Wykonam rejestracje/ankiete/głosy - bubu123qwe - 25-11-2012 18:51 Odświeżam Wykonam rejestracje/ankiete/głosy - Admin - 02-12-2012 10:53 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wykonam rejestracje/ankiete/głosy - Admin - 02-12-2012 10:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |