[Nieaktualne]Modele HLTV - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-102) +---- Wątek: [Nieaktualne]Modele HLTV (/Temat-Nieaktualne-Modele-HLTV-6125) |
[Nieaktualne]Modele HLTV - DraQo^^ - 28-04-2010 09:48 Witam tu zamieszcze wam bardzo miłe modele ktore wygladaja tak jak standartowee lecz usunieta z tych modeli jest animacja zmiany broni . czyli na chłopski rozum lecisz z nozem widziisz przeciwnika zmieniasz bron i nie widzisz tego jak zmienia tylko odrazu masz bron w rece linki nie sa moje zapodaje je z innego forum o tematyce Counter Strike Pliki nalerzy wstawic do cstrike/models Kod: Link: RE: Modele HLTV - Shooters123 - 28-04-2010 14:14 Na chłopski rozum chyba dobrze wiesz, że to tylko usuwa te animacje zmiany broni ale nie przyśpiesza tego czasu. Czyli zmieniasz broń jest ona widoczna od razu ale i tak musisz czekać aż broń się zmieni i przeładuje Osobiście nie polecam. RE: Modele HLTV - DraQo^^ - 28-04-2010 16:47 niektorym moze sie przyda mi osobiscie lepiej sie gra na tym ;D RE: Modele HLTV - Paviano - 16-05-2010 09:17 Ja wolę zwykłe animacje, chociaż wiem kiedy mogę dalej strzelać np. z AWP lub gdy zmieniam bronie xd Modele HLTV - Marello - 19-03-2011 09:16 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |