[Zamiana] Konto na demotywatorach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Zamiana] Konto na demotywatorach (/Temat-Zamiana-Konto-na-demotywatorach-6119) |
[Zamiana] Konto na demotywatorach - Alcor - 27-04-2010 22:29 Potrzebuje niezbanowanych kont na demotach. W zamian mogę dać e-maile osób chętnym do zarejestrowania się na lockerz lub mogę zarejestrować się z reflinka, po dalsze informacje pisać na pw/gg. RE: [Zamiana] Konto na demotywatorach - KristopheR - 01-05-2010 11:44 Wszystko, ok. Przesłałem temu użytkownikowi konto na demotach i czekałem na rejestrację z mojego reflinka. Zadziwiłem się gdyż pojawiła się ona niesamowicie szybko! Polecam tego usera na przyszłość, naprawdę warto z nim robić interesy RE: [Zamiana] Konto na demotywatorach - SupeRLokeR - 01-05-2010 14:01 Wszystko OK Polecam! |