Dam zarobić osobie z kontem allegro. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dam zarobić osobie z kontem allegro. (/Temat-Dam-zarobic-osobie-z-kontem-allegro-60989) |
Dam zarobić osobie z kontem allegro. - misiaczek25 - 16-11-2012 18:47 Tak jak w temacie, dam zarobić osobie z kontem allegro a dokładnie chodzi o sprzedaż doładowań Orange. Więcej na PW. Pozdrawiam RE: Dam zarobić osobie z kontem allegro. - Deotho - 16-11-2012 18:51 Tak ktoś kupi doladowanie, Ty dostaniesz forse, a potem allegrowicz jest wydymany, bo nie dasz doładowania. RE: Dam zarobić osobie z kontem allegro. - misiaczek25 - 16-11-2012 18:57 Jacy tu są durni użytkownicy... Jeśli macie pisać głupoty to lepiej nie piszcie, jeszcze ani razu nikogo nie oszukałem a za każdym razem koś palnie jakąś durną odpowiedz!!! RE: Dam zarobić osobie z kontem allegro. - HOLANDIIA - 16-11-2012 19:01 Hej przyda mi sie doladowanie a co ty z tego bedziesz mial ? RE: Dam zarobić osobie z kontem allegro. - WazzaP - 16-11-2012 19:02 (16-11-2012 18:57)misiaczek25 napisał(a): Jacy tu są durni użytkownicy... Jeśli macie pisać głupoty to lepiej nie piszcie, jeszcze ani razu nikogo nie oszukałem a za każdym razem koś palnie jakąś durną odpowiedz!!! Na tym forum są wszyscy durni.. Szukaj u konkurencji RE: Dam zarobić osobie z kontem allegro. - misiaczek25 - 16-11-2012 19:04 HOLANDIIA ja również zarobie jak i osoba z kontem allegro. RE: Dam zarobić osobie z kontem allegro. - damianus627 - 16-11-2012 19:10 Trzeba być debilem żeby dać komuś konto na allegro gdy teraz tam jest tyle oszustw. @isiaczek25 dlaczego jak taki jesteś nie założysz swojego konta? Czy masz już bana? RE: Dam zarobić osobie z kontem allegro. - misiaczek25 - 16-11-2012 19:19 Po raz kolejny piszę że nie mam zamiaru nikogo oszukać a jedynie dać zarobić, jeśli chodzi o to czy mam konto to odpowiem że tak i to nie jedno a dlaczego nie sprzedaję na swoim? Sprzedaję i to już parę lat a jak wiadomo długa sprzedaż wiąże się z DG. Pozdr RE: Dam zarobić osobie z kontem allegro. - tomazzi - 16-11-2012 19:26 szukaj naiwnych gdzie indziej powiem szczerze kombinacje tak ktoś będzie za ciebie sprzedawał nie mając doładowań - cen nie skomentuję bo już na forum napisałem co onich myślę i twoich rzeźbieniach ludzi pod tym kontem i jak kupujący nie dostanie towaru to sprzedający dostanie po dupie no bo jak ma dostać towar jak go nie ma przyszedłeś czlowieczku z nikąd i powiem szczerze bez żalu odejdź do swojego nikąd, zaoszczędzisz wielu wysokiego ciśnienia podczas czytania twoich wypocin Dam zarobić osobie z kontem allegro. - Magnus - 16-11-2012 19:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |