Pewny,stabilny zarobek. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pewny,stabilny zarobek. (/Temat-Pewny-stabilny-zarobek-60983) |
Pewny,stabilny zarobek. - zlotybin - 16-11-2012 17:44 Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy w ogóle istnieje taki serwis,w którym można normalnie zarobić, powiedzmy 5-10 zł dziennie poświęcając na to 1-3h na dzień,bez poleconych. interesuje mnie wszystko:wpisywanie kodów,czytanie,pisanie,klikanie,byle by stawki były rozsądne,a minimum nie było niemożliwe do osiągnięcia nawet po 1miesiącu,bo do tej pory tylko na taki serwisy trafiałem. RE: Pewny,stabilny zarobek. - tomazzi - 16-11-2012 17:46 opcja szukaj na prawdę nie gryzie całe forum masz poświęcone zarabianiu przygładź fałdy, poszukaj poczytaj i znajdziesz coś dla siebie miejsce tematu to kosz RE: Pewny,stabilny zarobek. - daniel42na - 16-11-2012 17:47 (16-11-2012 17:44)zlotybin napisał(a): Witam.istnieje RE: Pewny,stabilny zarobek. - zlotybin - 16-11-2012 18:10 Dobra dzięki, faktycznie przyznam chciałem iść trochę na łatwiznę mając nadzieję że mi jakiś serwis wymienicie,no ale nic wieczór jest czas mam to forum postudiuję RE: Pewny,stabilny zarobek. - Admin - 16-11-2012 18:13 sposobów zarobkowania jak i samych serwisów jest setki jak nie tysiące, mija się z celem tworzenie kolejnego wątku który będzie dotyczył opisywanych już na forum serwisów, poczytaj troche potestuj kilka serwisów a na pewno znajdziesz coś dla siebie. Jeśli masz jakieś konkretne pytania odnośnie danego serwisu to kieruj je w wątkach które są mu poświęcone, wielu użytkowników z pewnością Ci pomoże, polecam też korzystanie z opcji szukaj przed zadaniem pytania. Pewny,stabilny zarobek. - Admin - 16-11-2012 18:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |