Jak wy tak zarabiacie ??? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak wy tak zarabiacie ??? (/Temat-Jak-wy-tak-zarabiacie-60957) |
Jak wy tak zarabiacie ??? - jasiupl210 - 15-11-2012 17:47 Powiedzcie mi ludzie jak zarabiacie tyle kasy codziennie widzę jak piszecie posty , że wygraliście coś i zarobiliście . A ja przez 2 lata zarobiłem niecałe 150 zł to pzdr . dla mnie jprd . Jestem w stanie zapłacić za tuta zarabianiu chociaż te 2 zł dziennie !!! :/ RE: Jak wy tak zarabiacie ??? - kleomenes - 15-11-2012 17:51 Proponuję zacząć od czytania forum Im więcej poczytasz, tym więcej odpowiedzi na twoje pytanie ci się nasunie. RE: Jak wy tak zarabiacie ??? - Deotho - 15-11-2012 17:52 PPA z Diqtion. RE: Jak wy tak zarabiacie ??? - Admin - 15-11-2012 17:58 opcja szukaj nie gryzie, poradników też nie brakuje, poza tym temat ogólny już istnieje. Jak wy tak zarabiacie ??? - Admin - 15-11-2012 17:58 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |