Wybór shell'a i upload ppd - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Wybór shell'a i upload ppd (/Temat-Wybor-shell-a-i-upload-ppd-60864) |
Wybór shell'a i upload ppd - Eldarix - 12-11-2012 21:27 Witam. W kilka dni uzbierałem troche funduszy ( 50 zł ) i chciałbym je wydać na shella ponieważ dowiedziałem sie że ładną kase mozna dostać za wstawki na warezach. Na oku mam ishell.pl . Jest tam kilka fajnych ofert z szybkim łączem i programem do pobierania ale mała powierzchnią na dysku. Tutaj moje pytanie: Jakiego shella wybrać na początek i jakiej powierzchni będe potrzebował aby wygodnie uploadować? Kolejnym moim pytaniem jest Czy dobrze rozumiem ten sposób zarabiania. Pobieram plik bardzo szybko poprzez zdalny pulpit na koncie shell, nastepnie wrzucam ten plik równie szybko robiąc wstawke na np. wareza i zarabiam hajs. Tylko czy ludzie chetnie pobiorą moje pliki.. Bo na egofiles do minimalnej musiałbym mieć 1000 pobrań ale bardzo dużego pliku. A nie każdy takie coś lubi.. RE: Wybór shell'a i upload ppd - szy1sw - 12-11-2012 21:49 No głównie trzeba wrzucać xxx by coś pobierali i też nie na byle jakich warezach bo to strata czasu(z polskich najlepszy exsite, ale trudno konto zrobić[zostały mi 3wstawki do rangi^^]). Najlepiej poćwicz na sucho by obczaić co i jak RE: Wybór shell'a i upload ppd - masterex2 - 12-11-2012 22:08 (12-11-2012 21:27)Eldarix napisał(a): Witam. W kilka dni uzbierałem troche funduszy ( 50 zł ) i chciałbym je wydać na shella ponieważ dowiedziałem sie że ładną kase mozna dostać za wstawki na warezach. Na oku mam ishell.pl . Jest tam kilka fajnych ofert z szybkim łączem i programem do pobierania ale mała powierzchnią na dysku. Tutaj moje pytanie: Jakiego shella wybrać na początek i jakiej powierzchni będe potrzebował aby wygodnie uploadować? Moim zdaniem najlepsze konta shell są na http://mati999.eu/polish/ swojego czasu sam z nich korzystałem i byłem zadowolony. Szczerze mówiąc z PPD jest dużo roboty nie lepiej Ci za 50 zł kupić hosting+domena na rok i spróbować sił na PPA? Czas porównywalny a zyski o wiele większe. RE: Wybór shell'a i upload ppd - Eldarix - 12-11-2012 22:38 Tak, wiem ze na PPA zarobek jest większy w porównaniu z PPD. Ale jak na razie to wygląda to tak: spróbowałem loterie gdzie można było coś wygrać, ppa i film na yt ale brak pobrań.. A kiedy zabrałem sie do pracy gdzie jest pewna kasa z dnia na dzień wpadały dolary i euro. Np. megatypers, whaff czy zagraniczny mypay. Dlatego pomyślałem że w moim przypadku lepiej wypadnie ppd, bo ppa to loteria a ppd to poświęcony czas. |