MyRightAd - drugie BannersBroker? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: MyRightAd - drugie BannersBroker? (/Temat-MyRightAd-drugie-BannersBroker-60784) Strony: 1 2 |
MyRightAd - drugie BannersBroker? - karol93 - 10-11-2012 16:49 Witam, jest to mój drugi temat na tym forum, odnośnie programów dzięki którym możemy zarobic, pierwszym był Bannersbroker, czyli jeden z najlepszych programów tego typu. Dzisiaj chciałbym polecić MyRightAd. Szalenie ciekawy projekt, w moich oczach rodzi się nam coś pokroju BB. Serwis ma już w planach karty debetowe VISA, które będą niedługo dostępne z logiem MyRightAd.com. Program przyciągnął już prawie 50 000 uczestników, więc ta liczba musi o czymś swiadczyc. Program czerpie zyski z reklam. Cena promocji swojej witryny to: $699- Monthly i $7555-Yearly, więc serwis się ceni, a chętnych widocznie nie brakuje. Firma posiada dwie oddzielne witryny; jedna działa na rynku forex, a druga na rynku reklam i właśnie niej chciałbym poświęcić swój czas. Co tu właściwie robimy? My wykupujemy stacje reklamowe, z których dostajemy tygodniowe prowizje. Ideą programu jest, że za każdą zakupioną pozycję "AdStation", musimy obejrzeć 3 strony raz w tygodniu. Koszt "AdStation" to 100$ i zarabiamy zależnie od ilości posiadanych pakietów. Przedstawia to następująca tabelka : Przykładowo kupując dwa pakiety, zarabiamy z każdego 7$, w przypadku kupna 5 pakietów zarabiamy z każdego 10$ tygodniowo. Reasumując.. maksymalny zysk w tygodniu to 10%, czyli ROI po 44 tygodniach to 440%= 1.42% dziennie . Zyski jak najbardziej realne, jedyne co musimy zrobić to obejrzeć reklamy. W tym celu dostępna jest nawet aplikacja na Android, by klikać wszędzie i o kazdej porze. Jeżeli już zdecydujecie się na zakup pakietów, najlepiej dla ułątwienia zmiencie jezyk na stronie na polski, a jeżeli mimo to nie możecie połapać się w serwisie, to piszcie do mnie, na pewno pomogę Dodatkowo zarabiamy poprzez zapraszanie ludzi oraz z planu binarnego. Mamy dwie gałęzie, lewą i prawą. Za każdą "parkę" otrzymujemy 10$. Parka to jedna osoba z wykupioną stacją na lewej i jedna osoba ze stacją na prawej, czyli dążymy by rozbudowywać nasze gałęzie równomiernie, ponieważ za każdą parę dostajemy prowizje 10$. By uczestniczyć w planie binarnym obowiązkiem jest posiadanie bezpośrednio pod sobą dwóch osób. Wpłaty i wypłaty? Na tę chwilę dostepne jest LR i PM, a wkrótce będzie Payza i STP. Firma istnieje od 06/06/2012 i cały czas wypłaca. Kolejnym aspektem, który potwierdził mnie w przekonaniu, że firma może być poważnym graczem na rynku reklam, jest ich zaangażowanie w promocje programu. Poniżej przedstawiam, zdjęcia z konferencji w różnych krajach: Dane firmy: Michael Mack My Right Advertisement Limited Level 20,AiA Tower, 251-301 Avenida Commercial De Macau Macau Hong Kong Dla zainteresowanych podaje, link do rejestracji: https://www.secure.myrightad.com/register.do?ref=Npy11bA6VE1qwx+Ybba+8A==&refn=Karol Wojtczak] Czysty link : https://www.secure.myrightad.com Oczywiście polecam zarejestrować się jak najwcześniej, ponieważ możecie dostawać moich poleconych, jak i poleconych mojego sponsora. Ja po trzech godzinach od rejestracji miałem już trzech "spadochroniarzy". Jeśli jesteście zainteresowani wejściem w ten program i macie jakieś pytania, piszcze w tym temacie, lub piszcie od razu do mnie na PW lub GG, którego numer mam w podpisie. Pozdrawiam i życzę udanych inwestycji RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - karol93 - 11-11-2012 11:33 Po jednym dniu od rejestracji i poczatku polecanie, mam juz 17 osób w swojej strukturze, ale oczywiście wiekszość pochodzi pewnie z "góry" Dzisiaj jak wymienie kase z stp, bede zakupywał już pierwszy pakiet. RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - mucha0013 - 11-11-2012 13:20 Zarejestrowany z refa. Zobaczymy co to bedzie RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - karol93 - 11-11-2012 14:15 Widzę Cię już w strukturze Wiadomo, że najlepiej jeśli nie jesteśmy jeszcze zdecydowani włożyć pieniędzy, choć się zarejestrować, by mieć już tych kilkunastu poleconych z góry na start i wszytskich do tego zachęcam. RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - kakaFP - 11-11-2012 14:37 nie doszedl mi kod aktywacyjny na email na wp co moge z tym zrobic?;/ RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - karol93 - 11-11-2012 14:51 Mi dochodził jakieś 20 minut, więc może u Ciebie też po jakimś czasie dojdzie. jesteś pewien, że wpisałeś dobry adres? Jeżeli nie dojdzie po godzinie, pisz na live czat. RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - Ermin - 11-11-2012 17:13 Program miejmy nadzieję okaże się stabilnym, jak na razie wszystko na to wskazuje Ciekawy o tyle, że z samych pozycji mamy dobry zysk, dodając do tego matryce wydaje się być naprawdę kolejnym mocnym programem, oby więcej takich RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - karol93 - 11-11-2012 21:10 Jestem juz ponad 24h od rejestracji i chciałbym udowaodnić, jak wiele osób weszło juz w ten program, w swojej strukturze mam juz 54 osoby po lewej stronie i 4 po prawej, a bezpośrednio poleconych mam 7, więc chyba przyrost osób w tym czasie daje do myślenia RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - ComboThe - 11-11-2012 22:21 Ja czekam na Payza i karty VISA, to na pewno przyciągnie wielu inwestorów RE: MyRightAd - drugie BannersBroker? - Krakk - 12-11-2012 00:35 Również się rejestrowałem do tego programu ale u kogo innego. Sam na razie nic nie wpłacam tylko chce się w kilka dni zapoznać z tym programem. Wolę też poczekać na payza jeśli ma być wprowadzona w najbliższym czasie, jeśli wyczytam, że się to będzie odwlekać to wtedy może inne procesor płatniczy. |