[Rozwiązane]Wasze sposoby na trafienie w restock - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Wasze sposoby na trafienie w restock (/Temat-Rozwiazane-Wasze-sposoby-na-trafienie-w-restock-6076) |
[Rozwiązane]Wasze sposoby na trafienie w restock - matewka - 27-04-2010 13:56 Witajcie. Nie miałem jeszcze okazji brać udziału w żadnym restocku, choć w "fling springu" czaiłem się na iPoda, ale niestety tenże restock przegapiłem. Czy macie jakieś sposoby na 'wtrafienie' się w restock? Jedyne, co mi przychodzi do głowy to czatowanie 24h/7d od momentu ogłoszenia regulaminu na hallway. Czy są jakieś bardziej cywilizowane metody? RE: Wasze sposoby na trafienie w restock - Tidus - 27-04-2010 14:02 Siedze na teamspeaku tam krzycza na caly glos az uszy bolą jak restock i sam odswierzam co 2 minutki RE: Wasze sposoby na trafienie w restock - Miu - 27-04-2010 14:07 najlepszą metodą jest teamspeak i ew.SB... jak Tidus napisał,samemu można odświeżac albo korzystać z programów które automatycznie odświeżają stronke i jak jest restock to cie informują(ale za to jest ban,więc nie licz na to ) RE: Wasze sposoby na trafienie w restock - matewka - 27-04-2010 14:17 (27-04-2010 14:07)Miu napisał(a): i ew.SB...Możesz rozszyfrować skrót SB? Bo do głowy przychodzi mi tylko SoundBlaster ;P Albo jeszcze służba bezpieczeństwa... I jeszcze jedno: skąd wziąć jakieś adresy do Team speaka powiązane z lockerzami? RE: Wasze sposoby na trafienie w restock - Athemis - 27-04-2010 14:28 (27-04-2010 14:17)matewka napisał(a): Możesz rozszyfrować skrót SB? Bo do głowy przychodzi mi tylko SoundBlasterSB - Shoutbox czyli miejsca na dole forum gdzie szybko można napisać do każdego Shoutbox wg. Wikipedii TUTAJ! dowiesz się co i jak z Team Speakiem 3 RE: Wasze sposoby na trafienie w restock - kwasu123 - 27-04-2010 14:43 Cytat:albo korzystać z programów które automatycznie odświeżają stronke i jak jest restock to cie informują(ale za to jest ban,więc nie licz na to Wink) Chyba się z tobą niezgodze jeśli kozystasz z pewnych stronek, to jak niby masz dostac bana? przecież korzystasz z stronki i w żaden sposób nie podajesz swego ip. RE: Wasze sposoby na trafienie w restock - matewka - 27-04-2010 14:58 Wielkie dzięki Athemis. Masz plusa RE: Wasze sposoby na trafienie w restock - Magnus - 27-04-2010 15:56 (27-04-2010 13:56)matewka napisał(a): Witajcie. Team Speak tam rozmawiasz tak jak przez skype tylko ,że z wieloma ludźmi w poradnikach jest gdzie pobrać i jak zainstalować itd. ...Tam ludzie krzyczą kiedy jest restock [Rozwiązane][Rozwiązane]Wasze sposoby na trafienie w restock - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |