Zwracam RefBack w HYIPach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zwracam RefBack w HYIPach (/Temat-Zwracam-RefBack-w-HYIPach-60705) |
Zwracam RefBack w HYIPach - aero2 - 07-11-2012 22:56 Witam Inwestorów. Oferuję zwrot RefBacku w wszystkich HYIPach w których chcesz się zapisać. U mnie Ty wybierasz swój HYIP w którym chcesz się zapisać i złożyć depozyt. Dla przykładu z poleconego zysk to 5%, ja biorę tylko 1%, resztę 4% Ci wypłacam. Zawsze biorę tylko 1%, chyba że zysk wynosi tyle samo, to nie biorę nic. Warunek jest jeden, w twoim wybranym HYIPie, można wypłacić bez minimum. Wysyłasz mi link do HYIPa na PW w którym chcesz się zapisać, ja natychmiast się rejestruje, chyba że jestem już zapisany to nie i w wiadomości zwrotnej wysyłam Ci mój RefLink, z którego się zapisujesz, aby otrzymać RefBack. Po zapisaniu się w swoim wybranym HYIPie i złożeniu depozytu, wysyłasz mi Nick z HYIPa i numer konta (e-mail) z którego dokonałeś depozytu, bym mógł zwrócić Ci RefBack. RefBack wypłacam na procesor z którego został dokonany depozyt, po uprzednim otrzymaniu danych o których mowa wyżej. Czas oczekiwania na RefBack zależy od HYIPa i tego jak szybko wyślesz mi dane do wypłaty na PW. W temacie piszemy nazwę wybranego HYIPa, kwotę wpłaconego depozytu, kwotę otrzymanego RefBacku Wszelkie dane wysłane do mnie, będą użyte tylko do wypłacenia RefBacku, po czym zostaną natychmiast usunięte. Pozdrawiam Inwestorów. * Zastrzegam sobie prawo do braku wypłaty RefBacku w przypadku gdy HYIP nie płacił w ogóle lub przestał płacić i nie zdążyłem wypłacić zysku z poleconych. * RE: Zwracam RefBack w HYIPach - tomazzi - 07-11-2012 23:02 zmień kolor kolego - czerwony jest tylko dla administratora i moderatorów RE: Zwracam RefBack w HYIPach - aero2 - 08-11-2012 00:03 Od pierwszej osoby, która weźmie udział dla testu, nie pobieram nic, zwracam cały RefBack! RE: Zwracam RefBack w HYIPach - fishburger - 11-11-2012 04:05 Nie sądzę, żebyś znalazł choć jednego naiwnego. Skoro ktoś już ma ochotę kombinować to bez trudu wpadnie na pomysł, że może sam sobie założyć dwa konta podpinając jedno pod drugie i zgarnie cały refback bez konieczności dzielenia sie z Tobą 1% . Równie dobrze mogłeś złożyć oferte "Pożycz mi 10zł, a ja Ci oddam 8" RE: Zwracam RefBack w HYIPach - tomazzi - 11-11-2012 07:55 (11-11-2012 04:05)fishburger napisał(a): Nie sądzę, żebyś znalazł choć jednego naiwnego. Skoro ktoś już ma ochotę kombinować to bez trudu wpadnie na pomysł, że może sam sobie założyć dwa konta podpinając jedno pod drugie i zgarnie cały refback bez konieczności dzielenia sie z Tobą 1% . Równie dobrze mogłeś złożyć oferte "Pożycz mi 10zł, a ja Ci oddam 8" nie widzisz, że dziecko ma potencjał ? a ty od razu podcinasz mu skrzydła kombinuje jak koń pod górkę byleby tylko zarobić a się nie orobić przynajmniej nie próbuje oszukiwać na tą chwilę i wyciągać od ludzi kasy jak to już mieliśmy na tym forum liczne przykłady noufuture pokazującego się pod x nowymi multi byle wyruchać bez mydła kolejnego jelenia RE: Zwracam RefBack w HYIPach - aero2 - 11-11-2012 10:56 Ja tam nikogo nie zmuszam do skorzystania z mojej oferty, chce ktoś to skorzysta i zarobi coś na starcie, jak ktoś nie chce to łaski mi żadnej nie robi. Działam na zasadzie RCB stosowanego w monitorach, mój 1% prowizji to nie wiele w porównaniu z poświęconym czasem na wykonanie jednej transakcji. W Polsce co ktoś otworzy swój biznes, to zaraz musi być skrytykowany, każdy każdemu by z rąk wyrwał pieniądze, aby tylko nie dać komuś zarobić. RE: Zwracam RefBack w HYIPach - tomazzi - 11-11-2012 11:04 (11-11-2012 10:56)aero2 napisał(a): . chyba pojęcia ci się mylą, no chyba iż masz dg związaną ze swoim biznesem, odprowadzasz podatki itp itd a forum jest po to by rozmawiać i każdy mógł wyrazić swoją opinię - nie każdy ci przyklaśnie i będzie na tak, każdy jest osobą indywidualną i ma swoje indywidualne zdanie na dany temat i kwestię i wyrażania nikomu swojego zdania i opinii nie zabronisz ktoś nie musi się zgadzać z tobą a ty z kimś, ale każdy ma prawo do własnego zdania |