Konto na Qday - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Konto na Qday (/Temat-Konto-na-Qday-6068) |
Konto na Qday - Kiziordzn - 27-04-2010 12:38 Witam, jako że nie mam już ochoty siedzieć i męczyć się z brakiem nagród w serwisie Qday.pl postanowiłem sprzedać swoje konto. Oczywiście po kupnie zażądam od Adminów zmiany adresu na adres osoby która zdecyduje się na zakup. Wpłata - konto bankowe. Passy wysyłam albo na PW/gg czy mailem. Konto jest "czyste" bez żadnego oszukiwania, znajomych nie zapraszałem bo wolę zbierać pkt EXP. A tak na dzień dzisiejszy wygląda stan punktowy: 257 Q 41 EXP Mam jeszcze zaległe 4EXP. Odpowiedzi mogę podać jeśli ktoś chce. Cena jaka mnie interesuje za czas i włożoną pracę (nauczyłem się dzięki Qday alfabetu Morse'a i zrozumiałem Sudoku ) to 20zł. RE: Konto na Qday - Kiziordzn - 28-04-2010 22:04 Podbijam i proponuję zniżkę. Oddam za doładowanie 10zł z plusa. PISAĆ !!! Konto posiada teraz 264 Q i 43 EXP Konto na Qday - Roben - 30-07-2012 11:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |