darmowy (scrackowany?) VPN ze zmianą kraju? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: darmowy (scrackowany?) VPN ze zmianą kraju? (/Temat-darmowy-scrackowany-VPN-ze-zmiana-kraju-60677) |
darmowy (scrackowany?) VPN ze zmianą kraju? - HAUKA - 07-11-2012 03:19 Nigdzie nie mogę znaleźć VPNa, który miałby opcję zmiany ip na na przykład niemieckie. Nie chcę soię zbłaźnić, ale w ogóle istnieje coś takiego? Może być freeware, może być nie-do-końca-legalne Ja wiem że mogę się tym zbłaźnić, ale chciałem po prostu zapytać, bo na razie nie dysponuję funduszami na zakup takiej rzeczy. RE: darmowy (scrackowany?) VPN ze zmianą kraju? - Killer - 07-11-2012 08:29 musisz zapłacić piractwa nie wspieramy. darmowy (scrackowany?) VPN ze zmianą kraju? - Killer - 07-11-2012 08:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |