Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Co zrobić z 3000zl ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315)
+--- Wątek: Co zrobić z 3000zl ? (/Temat-Co-zrobic-z-3000zl-60672)

Strony: 1 2

Co zrobić z 3000zl ? - piekar - 06-11-2012 23:06

Siema!

Mam odłozone 3 tyś , początkowo myślałem żeby wrzucić to na jakąś lokate - byleby nie stracić , ale po co skoro można w coś zainwestować , a na lokacie z takim kapitałem to marny zysk pare złoty Big Grin . Jestem zielony w temacie inwestycji , kiedyś myślałem o JBP tylko nie wiem jak to teraz z tym jest , działa ten system dobrze? jest duże ryzyko że strace kase?

Macie jakieś pomysły co można z tym zrobić aby coś zyskać ?

RE: Co zrobić z 3000zl ? - Inwestor25 - 06-11-2012 23:08

pomysł jest Big Grin

poczytaj temat: http://zarabiam.com/Temat-Inwestowanie-w-opcje-binarne-59337

ale to propozycja dla ludzi o mocnych nerwach, którzy panują nad emocjami Smile

RE: Co zrobić z 3000zl ? - piekar - 06-11-2012 23:13

Jutro poczytam , chociaż jak dla ludzi o mocnych nerwach to niebardzo dla mnie Big Grin , a jak jest z JBP - funkcjonuje jeszcze? wypłacają ?

RE: Co zrobić z 3000zl ? - stiff - 06-11-2012 23:22

Program nie nazywa sie juz JBP, obecna nazwa to profit clicking, jest o nim cały dział na naszym forum ( http://zarabiam.com/Forum-ProfitClicking-Just-Been-Paid-JBP-JSS-Tripler-322 ). PC jest to kontynuacja starego JBP. Tak, wypłacają.

RE: Co zrobić z 3000zl ? - Kzn - 06-11-2012 23:46

Najlepiej to przepić Big Grin

Albo zainwestować w Opcje binarne / JBP(PC) / BB .

RE: Co zrobić z 3000zl ? - teel - 07-11-2012 07:45

Co do PC- to jeśli się decydujesz, na Twoim miejscu poczekałbym aż zaczną normalnie z dnia na dzień wypłacać, a nie jak teraz.

RE: Co zrobić z 3000zl ? - Ruska34 - 07-11-2012 08:08

Napisałem wiadomość prywatną , coś sobie na pewno wybierzesz Smile

Chłopaki nie ma już co polecać chyba PC Tongue

RE: Co zrobić z 3000zl ? - duzypawel - 07-11-2012 08:24

obecnie mają ok 4 tygodni opóźnienia w wypłatach aczkolwiek cały czas płacą... więc może się to kiedyś unormuje. albo i nie Smile

RE: Co zrobić z 3000zl ? - stiff - 07-11-2012 08:33

Według mnie, najlepszą i "najbezpieczniejszą" metodą, w wypadku takiej sumy było by wejście w kilka programów z rożnymi kwotami. Jako podstawę zakupić pakiet w Banners Broker za 415 dolarów+ dodatkowe panele, uzupełnic to kwotą około 500 zł w Profit Clicking, po restarcie, który odbedzie sie w polowie tego miesiąca, ewentualnie juz na chwile obecna zakupic kilka paczek a jak już wszystko wróci do normy z wypłatami oraz resztą rzeczy, dokupic . 3 opcją, która polecam są programy, które wrzuca użytkownik Tomazzi. Są w dziale inwestycje. Wyznaczyc kwote, która bedzie mogla byc do obrotu na troszke większym ryzyku (nie oszukujmy sie, jest ono znacznie wieksze niz w przypadku BB i PC) ale mozna tez pomnazać i pomnazać ten kapitał sledząc to co poleca właśnie ten użytkownik. Proponuje, żeby kwota nie przekraczała na początku 300 zł, jesli odnosimy sie do moim proponowanych wczesniejszych, oczywiscie, to są Twoje pieniążki i sam proporcjonalnie decydujesz w co i za ile chcesz zainwestować, pozdrawiam.

RE: Co zrobić z 3000zl ? - malpa2 - 07-11-2012 09:11

Przepierniczyć Tongue