adsprofitreward program podobny do Profit clicking - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: adsprofitreward program podobny do Profit clicking (/Temat-adsprofitreward-program-podobny-do-Profit-clicking-60669) |
adsprofitreward program podobny do Profit clicking - kessnerq - 06-11-2012 22:21 Witam znalazłem ciekawy program, który wydaję się mieć wysokie aspiracje, a przynajmniej takie wrażenie sprawia, gdy przegląda się ich stronę. Prelaunch startuje dzisiaj o 14 naszego czasu, będzie trwał przez najbliższych 15dni, więc na dopracowanie wszystkiego mają jeszcze sporo czasu, niemniej jednak już w tym momencie wygląda to zachęcająco. Kupujemy w nim paczki po 10$ każda, za które otrzymujemy 1000 kredytów na wyświetlenia banerów oraz 1000 kredytów na wyświetlenia reklam tekstowych. Każda taka paczka ma wypracować 300%, nie jest podane w jakim czasie. Wystarczy zainwestować 10$ Stopnie poleconych: 1. 5% 2. 5% 3. 5% 4. 5% 5. 5% Plus otrzymujemy bonus na start w postaci 2$ Na start po zalogowaniu witają nas od progu 3 reklamy, po 5 sekund każda, więc jeśli trafią tam nasze reflinki to na pewno z uwagą zostaną obejrzane Czysty link: https://adsprofitreward.com RE: adsprofitreward program podobny do Profit clicking - koku123 - 28-11-2012 21:07 I co z tym programem ? Bo mam ochotę wejść RE: adsprofitreward program podobny do Profit clicking - Ermin - 30-11-2012 14:34 Póki co działa i płaci, ale w tym momencie nie polecam wejścia, ponieważ nalicza coraz wolniej, więc w tym momencie nie pozwoli raczej odzyskanie wkładu RE: adsprofitreward program podobny do Profit clicking - kobra11 - 23-05-2013 00:41 Program trochę się rozbudował. Adsprofitreward-- jest to program hybrydowy , mamy tutaj kilka mozliwości zarabiania , z inwestycji w VIP punkty - z programu partnerskiego , z matrycy rezydualnej , z programu aukcyjnego , z jego programu partnerskiego , z reklam , z klikania , ze sklepu , z reklam telefonicznych , z programu partnerskiego naszego procesora. Zapomniałam jeszcze o fastcyklerze. Słowem program zebrał wszystko co najlepsze z kilku znanych programów. |