![]() |
invstrategy.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: invstrategy.com (/Temat-invstrategy-com-60632) |
invstrategy.com - sender001 - 05-11-2012 21:54 Chcę wam przedstawić stronę invstrategy.com czyli hyip który oferuje stosunkowo duzy zysk w krótkim okresie ![]() Ale jak to działa? Tak jak wszystkie inne programy tego typu wpłacasz od 10-50 $ i cieszysz się wyśmienitym procentem jaki oferuje firma;] mamy do dyspozycji 6 planów dzięki którym możemy pomnażać nasze pieniążki;] plan 1-5 dla minimum 10 $ max 50$ 1 dzień 120 % 3 dni 170% 6 dni 240% 15 dni 670 % 30 dni 1680% A teraz na przeliczniku wplacajac 50 $ (pokaże wam na najwyższej możliwej ktocie którą można ulokować na jednym planie ) 1.dzien 52.5 $ 3 dni 58$ 6 dni 68$ 15 dni 200 $ 30 dni 500 $!!! Jest jeszcze plan 100$ na 60 dni dajacy zysk 12000% ale cos mi się to nie widzi ![]() i co podoba się? xd czy jest to scam ??? zlecilem już wyplate zobaczymy czy dojdzie jutro ;p Odrazu mówie że jest pomoc ze strony adminów. Ja uzyskałem pomoc po 5 min kiedy zobaczyłem ze pieniadzy niema na moim koncie , a przelew robilem 25 H wczesniej (czyli mieli obsówke o godzine od regulaminowego czasu ;p Interfejs bardzo łatwy i przyjemny mamy również na stronie kalkulator przychodu oraz takie cikawostki jak last payout, top invstors itp. Strona potwierdzona że jest wyplacalna przez hyipnews.com a teraz linki Czysty https://invstrategy.com W razie pytań jestem do dyspozycji ;] A i nie sugerujcie się tym że skoro nie udzielam się na forum to podsyłam wam scam. Załącznik z wypłata na libertyreserve zostanie przesłany jak najszybciej. A. Wypłacają na libertyreserve i prefectmoney ;] RE: invstrategy.com - sender001 - 05-11-2012 23:22 Dowód wplaty po 2 h od zlecenia ;} ![]() RE: invstrategy.com - tomazzi - 05-11-2012 23:56 od kiedy działa program ?? bo przy takich % to długo nie pociągnie i im dłużej działa tym wpłacanie tam jest już pewnym ryzykiem straty wpłaty, takie % programy płacą na początku i szybko stają się scamem RE: invstrategy.com - tomazzi - 05-11-2012 23:59 okej mam odpowiedź : Started: Sep 28, 2012 za długo działa, kwestia godzin i będzie to scam takie programy z dużymi procentami szybko są scamem i widać, że jesteś laikiem w kwestii takich programów skoro reklamujesz tydzień już działający program z takim oprocentowaniem bo bliżej jego końca jak jego działania bo już zbliżają się koncówki 6 dniowych i za chwilę 15 więc ci ludzie już swoich pieniędzy nie zobaczą RE: invstrategy.com - sender001 - 06-11-2012 00:40 Program działa 38 dni. Więc juz nie raz były wypłącane 15 dniowe mysle ze zakonczy się przed 60 dniowymi dzięki temu ze mozesz wpłacić max 50 $ naraz na max 30 dni program jeszcze działa, to że nie mam postów to nie znaczy że nie cztam tego forum ;] RE: invstrategy.com - duzypawel - 06-11-2012 09:20 pociągnie albo i nie ![]() ![]() ![]() ![]() RE: invstrategy.com - sender001 - 04-12-2012 01:21 Program niby jeszcze działa ale chyba już nie płaci zleciłem wypłatę 7 dni temu ;/ Ale depozyt niby procentuje. Monitorki pokazują że nie płaci ;/ |