![]() |
Nowicjusz szuka mentora - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowicjusz szuka mentora (/Temat-Nowicjusz-szuka-mentora-60628) |
Nowicjusz szuka mentora - Kamilov - 05-11-2012 21:12 Od czego by tu zacząć..ah najlepiej od początku ![]() Witam wszystkich serdecznie. Na imię mi Kamil, mam 19 lat, aktualnie się uczę...bla...bla..bla. Taki krótki wstęp ![]() Na forum jestem od wczoraj ale tematyką zarabiania w sieci interesuję się trochę dłużej. Przekopałem kilka starszych forów ale nigdzie nie znalazłem takiej atmosfery jaka panuje tutaj. Otóż z początku nie mogłem uwierzyć że istnieje coś takiego jak zarabiam.com gdzie użytkownicy pomagają użytkownikom, i co najważniejsze - w sprawach finansowych, co jest rzadko spotykane, szczególnie w internecie i w dodatku w Polsce... O co mi chodzi ? Chciałbym wziąć się za zarabianie w sieci i to na poważnie. Oznacza to, że mam motywację, chęci i wolny czas ale brak mi mentora, osoby która poprowadziła by mnie (chociażby z początku) przez skomplikowany świat zarabiania w sieci ![]() Chcę zaznaczyć, że nie jestem nastawiony na zbijanie kokosów. Zależy mi jedynie na tym aby ktoś mnie wkręcił, aby ktoś pokazał mniej więcej co i jak, aby ktoś polecił jakieś e-booki, filmy instruktażowe, powiedział dobre słowo czy wytłumaczył. Nawet jeśli skutkiem tego będą zarobki 10 groszy / miesiąc, chciałbym po prostu od czegoś zacząć. Nie jestem tu po to by ktoś z was pokazał mi sposób na "pieniądze z nieba", ale po to by znaleźć osobę, która poradzi w trudnej sytuacji czy nakieruje na dobrą ścieżkę. Jeśli zacznę zarabiać cokolwiek, chętnie podzielę się zyskami z moim mentorem ![]() Jestem osobą zmotywowaną, gotową działać, raczej towarzyską i co najważniejsze - nie jestem pazerny. Jak wcześniej zaznaczyłem, chciałbym jedynie z kimś pogadać o całym tym biznesie, nawet jeśli skutkiem tego będzie klikanie w reklamy i zarobki rzędu kilku złotych. Jeśli chodzi o kontakt, to w początkowej fazie PW, a potem można się przenieść na gg,facebooka,skype, cokolwiek. Pozdrawiam, gotowy do działania Kamilov. RE: Nowicjusz szuka mentora - tomazzi - 05-11-2012 21:18 miejsce tematu to kosz opcja szukaj na forum nie gryzie - tematy poświęcone zagadnieniu którego szukasz są na forum, wystarczy poszukać RE: Nowicjusz szuka mentora - daniel42na - 05-11-2012 21:23 Są różne sposoby, na pewno nie każdy będzie Ci odpowiadał, na pewno też znajdzie się kilka w których się odnajdziesz. Poszukaj po działach, jest masa darmowych porad i tematów, które w zupełności wystarczą aby zacząć coś zarabiać. RE: Nowicjusz szuka mentora - Admin - 05-11-2012 21:24 Na ppa sporo w sumie zarobisz bez wkładu własnego, jednak temat docelowo kontynuuj tutaj : http://zarabiam.com/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806 chyba że masz pytania odnośnie jakiejś konkretnej dziedziny zarabiania - wtedy wybierz odpowiedni dział. Nowicjusz szuka mentora - Admin - 05-11-2012 21:25 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |