shootm4n - uwaga na tego szkodnika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: shootm4n - uwaga na tego szkodnika (/Temat-shootm4n-uwaga-na-tego-szkodnika-60624) |
shootm4n - uwaga na tego szkodnika - TwojaMama - 05-11-2012 19:40 Cytat:niewiem czyja wina czyja nie wedlug mnie sprzedajesz gowno nie poradnik i mi jest do niczego nie potrzebny zwruc mi kase i po sprawie jak nie .... to tata pracuje w policji i sie zajmuje wlasnie takimi sprawami czekam doi wieczora potem udostepniam poradnik ojcu i na wszystkich forum robie ci opinie na jak zaslugujesz pozdro Oto dalsza przygoda z użytkownikiem: shootm4n Cytat:synnek haha moglbym pewnie byc twoim starym jak bym sie na dywan za pierwszym razem nie spultal jak sobie zyczysz jutro zglaszam sprawe na policje pozdro jescze raz Cytat:nie chcesz polubownie to nawet zaloze ci cywilna jak bedzie trzeba dla 30 zl warto? A na paypalu wysłał mi żądanie zapłaty za poradnik PS nie róbcie z tym osobnikiem żadnych tranzakcji to jaks niedorób RE: shootm4n - uwaga na tego szkodnika - miniek9090 - 05-11-2012 19:45 Haha . Stara wymowka "moj tato pracuje w policji" oraz ortografia. Troche mi go szkoda ...... RE: shootm4n - uwaga na tego szkodnika - FeCra - 05-11-2012 21:01 Kilka wycinków z forum to tata pracuje w policji bo jestem po 30tce 30 lat i nie umie samemu sprawy założyć, musi do tatusia iść z policji. A na emeryturze on przypadkiem nie powinien być? RE: shootm4n - uwaga na tego szkodnika - miniek9090 - 05-11-2012 21:05 Dzieciak ma 13 lat i nie zna zasad ortografii . Troche sie czasami mozna posmiac z takich ludzi ;p RE: shootm4n - uwaga na tego szkodnika - Mansfield - 16-04-2013 18:15 hahahah |