AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW (/Temat-AKTUALNY-serwis-tylko-dla-POLAKOW-60549) |
AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW - Everlast - 03-11-2012 18:26 Witam jestem nowy na tym forum i mam w głowie pełno pomysłow Mam pomysł na zarobek ale nie wiem dokładnie jakiego serwisu do tego mógłbym użyć. Chodzi o to, że mam do dyspozycji plik który tylko w polskim gronie może być porządny. Nie waży on wiele ok 3mb dlatego szukam jakiegoś serwisu na którym bedę zarabiał. Widziałem sposoby typu - uzupełnij ankietę a w zamian ściągniesz plik i otwiera sie nowe okno a poprzednia strona czeka na ukończenie testu - z tym że wszedzie kończy sie na wysłaniu płatnego sms itp. Jaki aktualnie najbardziej opłacalny serwis dla Polaków możecie polecić ?? RE: AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW - pawelufo - 03-11-2012 21:45 Polecam firecash i mirror gigup. Jak cos to link w sygnaturze RE: AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW - Everlast - 04-11-2012 21:16 ok rozumiem,ze juz wiecej serwisow nie ma dla Polaków ? załózmy,ze codziennie ok 15 osob z Polski bedzie pobierac mój poradnik ,ile moge dostac za jedna osobe,ktora pobierze moj poradnik ?. z gory dzieki za kazda odpowiedz RE: AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW - Karczu - 04-11-2012 21:35 Na FC jest słabo z PL ofertami, nie zlicza ich (przynajmniej ja tak miałem, ale może już to naprawili). Od siebie polecam CashBuzz, pobrania z PL ciągle wpadają, zalicza oferty za każdym razem. Jak chcesz więcej pomocy to napisz na PW po reflinka RE: AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW - HAUKA - 04-11-2012 21:41 Z Polski z pobraniami z firecash może być ciężko, chyba że coś zmienili, bo z miesiąc temu z ofertami było słabo. Może Highcash, stosunkowo nowy serwis ma dobre oferty, nie próbowałem, ale się przymierzam po mału RE: AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW - Everlast - 04-11-2012 21:46 Zalezy mi na takim serwisie dla Polakow,ktory placi aktualnie najwiecej bo czytam niektore posty ale sa to np z 2011r.A wiadomo jak juz ktos raz sciagnie moj poradnik to drugi raz go juz nie sciagnie bo po co , nie chcialbym dostac jakies marne grosze za swoja prace RE: AKTUALNY serwis tylko dla POLAKÓW - Redwids - 04-11-2012 22:10 POLSKA 0,76 dolarów POLSKA 1,40 dolarów POLSKA 0,08 dolarów * Firecash - Mirror Filecom |