[Rozwiązane]Nagrody - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Nagrody (/Temat-Rozwiazane-Nagrody-6051) |
[Rozwiązane]Nagrody - Bot222 - 26-04-2010 23:04 Powiecie mi konkretnie co to za nagrody ?? bo nie wiem co to jest Chocolate Cupcake Ice Cream Sugar Scrub Chocolate Cupcake Soda Pop Shower Gel Chocolate Cupcake Candy Butter Cream Birthday Cake Batter Ice Cream Sugar Scrub Birthday Cake Batter Soda Pop Shower Gel Birthday Cake Batter Candy Butter Cream Coconut Bon Bon Ice Cream Sugar Scrub Coconut Bon Bon Soda Pop Shower Gel Coconut Bon Bon Candy Butter Cream A szczególnie mnie obchodzi co to jest ?? Assorted Candy Bar 10-Pack RE: Nagrody - joke16 - 26-04-2010 23:14 To są kosmetyki(kremy, żele pod przysznic itp.) RE: Nagrody - Tech - 27-04-2010 10:48 Dokładnie tak jak mówi joke, z tym, że "Assorted Candy Bar 10-Pack " to rzeczywiście zestaw jakiś czekoladek (do jedzenia ). RE: Nagrody - Miu - 27-04-2010 10:54 są do produkty z wyższej półki te kremy na stronce producenta są warte ok.20$,a czekoladki też podobno dobre RE: Nagrody - Marello - 27-04-2010 11:54 Zamykam [Rozwiązane][Rozwiązane]Nagrody - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |