2zł w Play = Nakrętki Coca-Cola. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 2zł w Play = Nakrętki Coca-Cola. (/Temat-2zl-w-Play-Nakretki-Coca-Cola-60341) |
2zł w Play = Nakrętki Coca-Cola. - BigMen - 28-10-2012 18:32 Witam serdecznie, chciałbym ogłosić że sprzedaję kody z nakrętki Play (2zł).
Kody nie są u mnie drogie, jestem zaufany, nikogo nie wrobię. Przyjmuję tylko płatność PayPal. Pierw osoba płaci a potem ja daje kody z nakrętek, jeżeli ktoś nie jest w stanie mi zaufać zrobimy to inaczej zawsze jest jakiś inny sposób. Cena do uzgodnienia. Sprzedaje też po jednej jeżeli jest taka konieczność Kontakt ze mną GG: 4944481 Na stanie posiadam ok. 30 sztuk. RE: 2zł w Play = Nakrętki Coca-Cola. - tomazzi - 28-10-2012 18:36 (28-10-2012 18:32)BigMen napisał(a): kpisz człowieku, czy o drogę pytasz, czy debila szukasz ?? z 1 potem, dopiero rejestracja i "zaufany" dawno lepszego żartu na tym forum nie czytałem dla mnie ten temat to prowokacja a jego miejsce to kosz i by spuentować : jeśli myślisz, że ktoś tobie z 1 postem wyśle pierwszy pieniądze to polecam zakup młota pneumantycznego i wybicie sobie z głowy, że na tym forum są debile którzy pójdą na taki układ RE: 2zł w Play = Nakrętki Coca-Cola. - BigMen - 28-10-2012 18:38 Debilem to jesteś ty i twoja ironiczna gadka, i nie musisz komentować mojego postu cwelu poprostu go ignoruj. RE: 2zł w Play = Nakrętki Coca-Cola. - tomazzi - 28-10-2012 18:42 cwelem to sobie kolegów nazywaj to raz dwa ja ci z d.... nie wypadłem więc teksty takie jak wyżej do kolegów sobie zachowaj trzy takie "macho" jak ty kończą na tym forum karierę swą krótką z banem, to nie forum dla takich jak ty a jak ci ktoś grzecznie zwraca uwagę na ważne kwestie i zasady panujące na tym forum to infantylna osóbko powinieneś podziękować i zabrać do serca a nie pyskówki urządzać RE: 2zł w Play = Nakrętki Coca-Cola. - BigMen - 28-10-2012 18:52 Wiesz co teraz mnie rozbawiłeś 1. "Takie teksty do kolegów" Wolny kraj kurwa, więc nie ucz mnie co mam robić. 2. "trzy takie bleble" Dostane bana no i co? to moja sprawa a nie twoja. 3. Czy pan mi zwraca uwagę "grzecznie"? To było według ciebie grzeczne? Koleś to ze masz Vipa napisałeś posty masz reputacje, zarobiłeś coś w necie to nie znaczy że musisz być kurwa odrazu koxu. 2zł w Play = Nakrętki Coca-Cola. - Marello - 28-10-2012 19:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |