Osoby z Warszawy i okolic - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Osoby z Warszawy i okolic (/Temat-Osoby-z-Warszawy-i-okolic-60300) |
Osoby z Warszawy i okolic - therin - 27-10-2012 14:20 Cześć, zapłacę osobie która pójdzie do punktu Aero2 w Warszawie ul. Dzielna 58. Załatwi karte SIM Aero 2 BDI i wyśle ją do mnie listem. Dlaczego nie zrobie tego sam? Bo nie mieszkam w Warszawie ani okolicach, a jakbym zamówił przez internet musiałbym czekać około miesiąc. Pokrywam wszystkie koszty. Ile zapłacę? Nie wiem jeszcze myślę, że się dogadamy. Więcej info na PW. RE: Osoby z Warszawy i okolic - Dennisek78 - 27-10-2012 14:26 Jesli nie wiesz gdzie wstawić przecinek to go nie używaj Osoby z Warszawy i okolic - Coristo - 26-06-2013 20:03 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |