![]() |
Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" (/Temat-Poszukuje-25-chetnych-osob-do-grupy-zarobkowej-60284) |
Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - poczmail - 27-10-2012 09:19 Witam! Ostatnio wpadłem na taki pomysł, czemu by nie połączyć sił kilku osób i wspólnie zarabiać...nie chodzi tu o "poleconych", tylko coś w postaci systemu wzajmenej współpracy. Nazywało by się to np. "zespół symbiozy", czy coś w tym stylu. Ale o co chodzi? Ogólnie - mam kilka...naście pomysłów na zarobek w grupie - na pewno kilka z nich powinny wypalić. Dostałem już nawet kilka wypłat, jednak samemu idzie gorzej niż w kilka osób. Zyski jakie przewiduje to na luzie coś ponad 50$ i do tego trochę euro...jeżeli będzie sporo chętnych i zarabianie będzie się układało według planu to wiadomo, że będzie i więcej. ![]() Ale zanim o profitach to muszę znaleźć chętne osoby do tego "procederu". 25 osób, nie więcej. Jak będzie nam wychodziło, to stworzę drugą taką grupę. Ważne, żeby osoby te były uczciwe, sumienne, rzetelne i konsekwentne...bo przynajmniej tą godzinkę - dwie czasu dziennie będę wymagał. Kandydatury proszę skłądać na pw. P.S Nie wiedziałem, gdzie umieść ten temat...więc niech będzie tu. ![]() RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - Hercik - 27-10-2012 10:01 Wyjaśnij więcej na pw może mnie zainteresujesz. RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - bios - 27-10-2012 10:16 Z czym jest to związane? RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - mypy - 27-10-2012 10:18 jak napiszesz coś więcej na pw to mógłbym spróbować... RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - misiaczek25 - 27-10-2012 10:21 Byłbym chętny ale napisz konkretnie o co chodzi :-), pisz na PW RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - karusek - 27-10-2012 10:25 Ja także pisz PW o co chodzi ![]() RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - poczmail - 27-10-2012 10:30 Wybaczcie, ale przez krótki okres czasu dostałem kupę wiadomości na pw i nie mam czasu na nie dopisywać...a co dopiero Wam pisać (Ci co wyżej posty napisali). ![]() Co ja mogę Wam powiedzieć? Szczegółów narazie nie mogę podać...dlaczego? Bo przyjdą tu ludzie, rozdrapią metody i nic nie zarobimy. :/ Ale napiszę tak...dołączając możesz w każdym momencie zrezygnować z "zespołu". Gdy będę miał już kompletną listę 25 osób dostaną oni szczegółowe informacje na pw. RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - bios - 27-10-2012 10:34 No to zapisz i mnie. RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - poczmail - 27-10-2012 10:50 Uwzględniając osoby z postów wyżej mamy już 16 osób...czekam jeszce na 9 i powoli będę mógł uchylać rąbki tajemnicy. ![]() RE: Poszukuje 25 chętnych osób do "grupy zarobkowej" - Xzibin - 27-10-2012 10:52 Piszę się na to. Możesz pisać PM ![]() |