![]() |
|
Co robić w przyszłości? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co robić w przyszłości? (/Temat-Co-robic-w-przyszlosci-60169) Strony: 1 2 |
Co robić w przyszłości? - emlo9999 - 22-10-2012 21:21 del. RE: Co robić w przyszłości? - xPietrek - 22-10-2012 23:10 "Próbowałem również uczyć się programowania lecz gdy dochodziłem do trudniejszych elementów traciłem chęci." W takim razie na informatyka/programistę się nie nadajesz
RE: Co robić w przyszłości? - ascanio - 23-10-2012 10:32 Cóż mogę Ci poradzić? Trójkami w liceum się nie przejmuj, bo to codzienność. Problem w tym jak one wypadają na tle pozostałych ocen. Jeśli chodzi o to, co chcesz robić w przyszłości, to TY WIESZ TO NAJLEPIEJ! Nie jesteś jeszcze tego świadom, ale w końcu to Twoje życie i powinieneś wziąć je we własne dłonie. Ja swoje cele skonkretyzowałem gdzieś na początku 2 klasy liceum i teraz jestem w tym miejscu, w którym chciałem być i ciągle idę dalej. Jeśli naprawdę lubisz coś robić, to wystarczy, że zrobisz pierwszy krok, a pomysły i rozwiązania pojawią się same. Najważniejsze to wstać i zacząć coś robić, bo z opieprzania się nic nigdy nie wynikło. RE: Co robić w przyszłości? - Hercik - 23-10-2012 10:44 Zagorzały Fan E-Sportu hehe Mam duże znajomości w e-sporcie byłem menagerem w 2 "dużych" organizacjach w Polsce i jednej w Niemczech Do tego byłem aktywnym graczem w niemieckim Multi-Gamingu i grałem trochę w EPS niemieckim, Polski EAS grany Jak byś chciał pogadac troche o e-sporcie pisz pw
RE: Co robić w przyszłości? - umbrella - 23-10-2012 10:54 Polecam kurs z programowania i informatyki. Oraz książki na temat programowania. Nie ma czegoś takiego ze zobaczysz coś trudnego i już uciekasz! masz czas daj like tutaj: facebk RE: Co robić w przyszłości? - daniel42na - 23-10-2012 11:03 idź na studia informatyczne, o prace wcale nie tak trudno będzie.. a co do programowania to nic tak nie motywuje jak szkoła. Sam siebie nie zmusisz, ale jak będziesz musiał rozwijać umiejętności żeby przejść dalej, będzie Ci o wiele lżej. Odp: Co robić w przyszłości? - Scoobyx - 23-10-2012 12:08 Pytanie czego się uczyć z programowania od początku? Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk RE: Co robić w przyszłości? - Daminn - 23-10-2012 23:09 Podstaw najlepiej. RE: Co robić w przyszłości? - duzypawel - 24-10-2012 07:11 trochę dziwne, że pytasz co zrobić i przedstawiasz opcje: -iść na studia -zrobić epicki pokój do grania... ![]() BTW: 1,5x2m to nie pokój tylko garderoba
RE: Co robić w przyszłości? - kakalko4 - 26-10-2012 15:08 Mechatronika |