mirrory FC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: mirrory FC (/Temat-mirrory-FC-60148) |
mirrory FC - HAUKA - 22-10-2012 14:08 Witam, od niedawna bawię się w uploading PPA i na Firecash zatrzymałem się na dłużej. Wydaje mi się że jest najprzyjaźniejszy. Zarobiłem parę $ na pobraniach z PL (nie z mirrora, tylko z firecash.org), ale postanowiłem iść bardziej w zagranicę i pytanie tutaj się nasuwa: wiem, że każdy mirror ma różne oferty i który z nich się sprawdza jak mówimy o uploadowaniu na globalną skalę? dzięki za odzew (jeśli będzie) RE: mirrory FC - DDK - 22-10-2012 14:34 FC- topowe oferty z dobrą konwersją Filecom - najdroższe oferty z dobrą konwersją Upshare- tańsze oferty z najlepszą konwersją Mwfiles- dobre oferty ze średnia konwersja Upflow- dobre oferty ze średnią konwersją Skippyfile- wszystkie oferty gigup- polskie oferty RE: mirrory FC - HAUKA - 22-10-2012 21:01 liczyłem bardziej na Wasze doświadczenia z poszczególnymi mirrorami... RE: mirrory FC - Magnus - 23-10-2012 16:19 Zawsze te dwa wrzucam : Filecom - najdroższe oferty z dobrą konwersją Upshare- tańsze oferty z najlepszą konwersją RE: mirrory FC - szpilmen - 23-10-2012 16:26 Teraz oferty sami ustawiamy (działa w końcu wybór ofert), fajny jest upshare.org i filecom.net RE: mirrory FC - HAUKA - 24-10-2012 11:10 a pytanie jak chodzi o wybór ofert: które najlepiej wyłączyć? ja powyłączałem te z konwersją niższa od 2%. mądry wybór czy optymalnie próg musi być wyższy? RE: mirrory FC - matiss34 - 25-10-2012 21:58 To zalezy od uznania. Niektorzy zostawiaja oferty z maksymalna konwersja ale to i tak nie jest pewne czy rzeczywiscie 10% Twoich odwiedzajacych wypelni oferte. Wg mnie jedna/dwie wyzej platnych warto miec. Przykladowo na mwfiles miec te drozsze i trudniejsze to jak ktos nie poradzi sobie to wejdzie w mirror download (np. upshare) i tam bedzie mial latwiejsze RE: mirrory FC - Maxwello - 13-11-2012 21:29 Jak ja wchodzę w link filecom i upshare, to są w jednym i drugim dokładnie takie same oferty. To trzeba coś samemu ustawić czy jak? |